Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Fortnite”, “Rocket League”, “League of Legends”… Wat is de meest verslavende videogame?

“Fortnite”, “Rocket League”, “League of Legends”… Wat is de meest verslavende videogame?

wat Computerspellen Is het het meest verslavend? Dit is de vraag die een onderzoek uitgevoerd door Al Rehab Private Clinic, een ontgiftingscentrum in het Verenigd Koninkrijk, probeert te beantwoorden. Hiervoor selecteerden de onderzoekers zo’n vijftig games en analyseerden ze de meningen daarover op Metacritic, een ratingsite, die op de nichesite rapporteert. 25 Amusement In een artikel geplaatst door citroensap. Vervolgens telden ze het aantal keren dat het woord ‘verslaving’ verscheen.

Met deze methode konden ze een lijst met winnaars maken die gedomineerd werd door Rocket League. Het spel uitgegeven door Psyonix lijkt verslavender dan het spel klein hout En halfgod die het platform compleet maken. kom dan Stardu-vallei En League of Legends. Het is een elektronisch spel In de top tien, op de negende plaats.

eindeloze spelletjes

Martin Preston, de algemeen directeur van de kliniek, ziet overeenkomsten tussen de meest verslavende games. “Velen van hen hebben geen vooraf bepaald einde (…). Dit betekent dat de speler niet het punt heeft bereikt waarop ze elke uitdaging of taak hebben “voltooid”, waardoor het spel op een natuurlijk einde komt en ze kunnen bewegen aan”, legt hij uit in 25entertainment.ie.

in 2019, De Wereldgezondheidsorganisatie heeft het buitensporige gebruik van videogames officieel erkend als een ziekte Die wordt gekenmerkt door “verlies van controle over het spel en verhoogde prioriteit die aan het spel wordt gegeven”.

READ  Hoe de VS terug willen naar de maan (voordat ze op Mars mikken)