Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft raadt u aan de nieuwste update te verwijderen vanwege fouten

Als u de nieuwste Windows 11-update installeert, kunnen uw apps zonder reden crashen. Het probleem wordt veroorzaakt door een bug in het .NET-framework die is beschadigd tijdens het upgraden naar versie KB5012643. Microsoft is zich ervan bewust dat er een probleem is met deze versie en raadt zijn gebruikers aan deze te verwijderen.

Windows 11Het is, net als zijn voorgangers, regelmatig onderhevig aan een paar of meer crashende bugs. Termijn Uit het bestand verwijdert zichzelf niet naar mij Volledig onvermogen om het besturingssysteem te installeren, de intensiteit is variabel, maar vaak verschijnt een enkele parameter. Meestal treden deze fouten direct na een update op. Het probleem van vandaag is geen uitzondering.

Bij het upgraden naar KB5012643 ondervonden sommige gebruikers problemen tijdens de installatie en in de veilige modus. Microsoft publiceerde snel een patch die het probleem oploste, maar er lijkt nog een bug in de update te zijn geslopen. In veel rapporten staat zelfs dat apps plotseling crashen, zonder duidelijke reden.

Hier leest u hoe u de nieuwste Windows 11-update verwijdert

Na wat onderzoek blijkt dat de update het .NET-framework, dat door veel applicaties op Windows 11 wordt gebruikt, heeft beschadigd. Dit probleem bij het integreren van het framework is dus de oorzaak van de onverwachte crash van sommige applicaties, hoewel niet alle van dit probleem verschijnt. Ze worden beïnvloed. Op dit moment hebben we geen lijst met getroffen programma’s.

over hetzelfde onderwerp – Windows 11: deze Google Play Store-installatie-app verbergt malware, verwijder het!

Microsoft is echter op de hoogte van het probleem en werkt al aan een oplossing. In de tussentijd raadt Redmond zijn gebruikers aan om eenvoudig de nieuwste update voor Windows 11 te verwijderen.Hier is de procedure die moet worden gevolgd:

  • menu openen beginnen
  • Typ in de zoekbalk Windows Update-instellingen
  • Klik op Updatedatumdan verder Updates verwijderen
  • Zoek in het geopende venster de versie KB5012643
  • Klik met de rechtermuisknop op het item en selecteer verwijderen
READ  Een astronaut op weg naar het internationale ruimtestation ISS, en zijn gezichtsvermogen is al naar de maan verschoven?