Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fortnite Hoofdstuk 5: Spelers pas op voor Flobaies

Fortnite Hoofdstuk 5: Spelers pas op voor Flobaies

Het nieuwe Floberry-item in Fortnite zorgt voor veel spelers voor problemen. Er ontstond een discussie onder de spelers: is dit een storing of een nieuw mechanisme in het spel?

Fortnite Chapter 5 Seizoen 1 is in volle gang en spelers kunnen nu alle nieuwe functies ervaren. Epic Games heeft zelfs nieuwe bazen, voertuigen en nog veel meer aan de game toegevoegd.

Onder de nieuwe dingen die zijn toegevoegd, valt Flobaie op. Met dit nieuwe fruit kunnen degenen die het consumeren en teamgenoten in de buurt schilden terugkrijgen. Bovendien vermindert het tijdelijk de zwaartekracht en biedt het immuniteit tegen valschade, waardoor het een goede keuze is om te consumeren voordat je een grote sprong maakt.

Artikel gaat verder na advertentie

Dit nieuwe item kwam echter met enige controverse op het populaire Fortnite-eiland terecht, waar het vluchtige Floberry-effect veel spelers in de maling nam.

Een speler veroorzaakt controverse over Flobaies met een clip op Reddit

Reddit-gebruiker u/GMR_Knocker Hij plaatste een clip op Reddit waarin de speler sterft door valschade kort na het eten van een Floberry, slechts enkele seconden na het maken van een tweede grote sprong. In de titel van het bericht verwijst de OP naar “ Dit zijn “heldere” bessen die niet het verwachte effect hebben “.

We kunnen in de video echter zien dat het Floberry-effect eindigt (het roze spoor verdwijnt) wanneer je de sprong maakt, waardoor de schade weer kan afnemen.

Artikel gaat verder na advertentie

Een van de spelers merkte op dat dit een nieuwe fout is, met het argument dat “ Normaal gesproken zijn ze, als ze geen zwaartekracht meer hebben in de atmosfeer, nog steeds bestand tegen valschade Hetzelfde effect treedt op bij schokgolven of golven met lage zwaartekracht.

Velen waren het met deze gebruiker eens, maar deze clip opende al snel het debat: is dit een nieuwe bug of is dit een nieuwe monteur in Fortnite? Om daar achter te komen, zullen we moeten afwachten wat Epic te zeggen heeft, hoewel het zeer waarschijnlijk is dat dit een nieuwe bug is. De ontwikkelaars hebben de komst van een nieuw mechanisme voor de game in het vijfde hoofdstuk inderdaad niet aangekondigd.

Artikel gaat verder na advertentie

Leer ondertussen hoe je een gratis LEGO-skin kunt krijgen in Fortnite of hoe je van je skins een LEGO-thema kunt maken.