Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Urzikstan-kaart van Warzone zal 100 spelers hebben, zeggen ontwikkelaars

De Urzikstan-kaart van Warzone zal 100 spelers hebben, zeggen ontwikkelaars

Warzone-ontwikkelaars hebben uitgelegd waarom de nieuwe Urzikstan-kaart bij de lancering slechts 100 spelers telde.

Seizoen 1 van Warzone begint officieel op woensdag 6 december en brengt een hele reeks veranderingen met zich mee. Onder hen is de komst van een nieuwe kaart van Urzekistan.

Deze nieuwe kaart biedt een verscheidenheid aan locaties, waaronder stedelijke, landelijke en voorstedelijke gebieden. Naarmate de release nadert, verschijnt er steeds meer informatie over Urzikstan op internet.

En onlangs, Charlie Intel Er werd onthuld dat de nieuwe Warzone-kaart met 100 spelers zal worden uitgebracht.

Artikel gaat verder na advertentie

Hoewel dit nuttig kan zijn, aangezien Urzikstan er 20% kleiner uitziet dan de boerderij, is dit geen welkom nieuws voor fans.

Warzone-ontwikkelaars leggen uit waarom het aantal spelers in Urzekistan op 100 blijft steken

Volgens wat werd gepubliceerd door Twitch Dik Degenen die contact opnamen met de Battle Royale-ontwikkelaars zeiden dat het beperken van het aantal spelers in Urzikstan een “creatieve keuze” van de kant van het ontwikkelingsteam was.

Met een kleinere kaart en snellere circuits, evenals de toevoeging van fakkels en goelagtokens, zullen hopelijk 100 spelers de kaart goed bedienen.De streamer merkte echter op dat de ontwikkelaars openstaan ​​voor het aanpassen van het aantal spelers in de loop van de tijd als een dergelijke verandering noodzakelijk blijkt.

Artikel gaat verder na advertentie

De Warzone-gelovigen hebben al hun ontevredenheid geuit over het aantal spelers in Urzikstan.

Eén persoon schreef onder de CharlieIntel-post: “Big L. De kaart is enorm en we zullen nooit andere teams zien.

Een andere fan antwoordde: “Slechts 100, wat?Velen suggereerden dat dit aantal zou moeten toenemen tot minimaal 120 spelers per wedstrijd.

Sommigen zien de kleinere kaart en het verminderde aantal spelers echter als een goede verbetering.

Als ik bedenk hoe verlaten en dichtbevolkt het noordwestelijke deel van de boerderijkaart is, is dit een enorme verbetering.

Artikel gaat verder na advertentie

Anderen merkten op dat deze verandering zou helpen bij de wachttijden tussen games.

Hoe dan ook, spelers zullen binnenkort zelf kunnen beoordelen of deze veranderingen de ervaring al dan niet zullen verbeteren, aangezien deze nieuwe Warzone-kaart op 6 december arriveert om seizoen 1 te vieren.

READ  AirPods, kerstcadeaus, kunnen niet worden gerepareerd of gerecycled