Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot OM – Gratis Anthony Martial, het gouden plan van OM in de transferperiode

Aangekondigd op de monumenten van Olympique Marseille, kondigde Anthony Martial de risico’s aan van het veroorzaken van financiële problemen. De spits van Manchester United heeft een salaris dat voor de club uit Marseille totaal onbereikbaar is. Maar het plan van de Manconians kan het dossier nieuw leven inblazen.

Anthony Martial heeft opnieuw gefaald. Terwijl hij hoopte te herstellen tijdens zijn op huurbasis bij Sevilla, verdronk de Manchester United-spits. De Fransen zijn nog steeds niet in staat om van zijn fysieke gebreken af ​​te komen. Maar bovenal zijn de prestaties nog steeds onvoldoende en verre van het beste niveau. Sportief directeur Monchi sluit het idee om te onderhandelen over een definitieve transfer niet uit. Maar het lijkt vrij duidelijk dat de Andalusische club Anthony Martial volgend seizoen niet zal houden.

Het zou ook verrassend zijn om hem zijn geluk opnieuw te zien beproeven bij de Rode Duivels, waarbij de Engelse pers ervan overtuigd was dat de driekleurige international naar de uitgang zou worden geduwd. Misschien een kans om het te grijpen Olympische Spelen van Marseille, dat sommige geruchten tussen de vrijers van het voormalige Monaco. Het probleem is dat de huidige tweede in de Franse Liga, ondanks de vaardigheden van president Pablo Longoria, een dergelijke operatie niet kan financieren. Tenzij het door Manchester United bestudeerde plan de situatie verandert. In feite realiseert The Sun zich dat het management van Mancunian volledig van Anthony Martial af wil.

READ  "Bevestig onze voortgang"

15 miljoen euro voor gratis vertrek

Zonder te wachten op de inhuldiging van zijn volgende manager, Erik ten Hag, zou de Premier League-inwoner de ongewensten willen overtuigen om de laatste twee jaar van zijn contract op te geven, in ruil voor het betalen van ongeveer 15 miljoen euro, of de helft van wat hij zou moeten betalen ontvangen tot 2024. Van zijn kant wil de speler die trainde bij Olympique Lyonnais ook scheiden. Maar het Engelse tabloid weet niet wat de reactie van Anthony Martial zal zijn, wetende dat geen enkele club hem een ​​vergelijkbaar salaris zal aanbieden. In ieder geval zou dit plan Olympique de Marseille in staat kunnen stellen hem gratis te rekruteren.