Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foot OL – OL: Tagliafico in Lyon, overeenkomst brutaal ontkend! – Olympisch Lyon

L’Equipe maakte donderdagochtend bekend dat er overeenstemming was tussen OL en Ajax Amsterdam over de transfer van Nicolas Tagliafico.

Ik ben op zoek naar een linksback om het vertrek van Emerson naar Chelsea te vervangen. Olympisch Lyon Terrell maakte aan het begin van de transferperiode van Malacia zijn prioriteit. Uitstekend met Feyenoord Rotterdam vorig seizoen, scoorde de Nederlandse international eindelijk voor Manchester United voor €15 miljoen. Omdat OL Cadore graag voor deze functie wilde rekruteren, activeerde OL andere methoden. Het volgt Axel Grimaldo (Benfica) op, maar volgens L’Equipe is Nicolas Tagliafico een prioriteit voor de Rhône-club. En de landelijke krant maakte donderdag bekend dat er een akkoord was tussen Lyon en de Nederlandse club voor een bedrag van circa 5 miljoen euro, inclusief de beloning. Een akkoord werd een paar uur later afgewezen door journalist Simon Rovera op de RMC-antenne.

Geen OL-Ajax-overeenkomst voor Tagliafico


De transferspecialist van Afterfoot verduidelijkte namelijk dat er volgens zijn informatie geen overeenkomst was tussen Olympique Lyonnais en Ajax Amsterdam over de transfer van Nicolas Tagliafico. Als het waar lijkt dat de Rhône-club de Argentijn tot hun prioriteit maakt, lijkt het erop dat Ajax niet zo gemakkelijk is in de onderhandelingen en nog niet heeft ingestemd met het vertrek van zijn linkerkant. De speler van zijn kant checkte ook niet om OL te verlaten. Zoals gemeld door L’Equipe op donderdag, hapert Nicholas Tagliafico terwijl hij wacht om te zien of het gekwalificeerde team voor de volgende editie van de Champions League doorgaat. Een paar weken geleden werd er al op gewezen dat FC Barcelona interesse heeft in de Ajax-verdediger, aangezien de Catalaanse club op zoek is naar een dubbelganger voor Jordi Alba. Maar Barcelona, ​​dat momenteel Robert Lewandowski probeert te rekruteren, heeft andere vissen te bakken. Nicholas Tagliafico kan dus genoegen nemen met OL, mits Les Gones en Ajax raakvlakken vinden.

READ  Sky Sports bevestigde dat Pogba weggaat van Manchester United en op weg is naar Paris Saint-Germain