Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fonte hoort over spanningen in de kleedkamer van Dogues

Fonte hoort over spanningen in de kleedkamer van Dogues

Het gelijkspel (0-0) dat Lille zaterdag verloor van Red Lantern, Bordeaux, dat dit seizoen altijd minstens één doelpunt tegen kreeg in de Ligue 1, zorgt voor spanning in de LOSC-kleedkamer.

Lille kreeg een gouden kans om terug te keren naar Nice en Rennes, die eerder op de dag op één lijn stonden (1-1) in de Franse competitie. De noorderlingen ontvingen Bordeaux, de overledenen in de laatste volgorde. Een team maakte het hen ook gemakkelijk met Kwaeng die uit de 35e plaats viel. Maar zelfs een uur lang 11 tegen 10 vond Lille nooit de oplossing, en de twee teams vertrokken uiteindelijk in een trieste wedstrijd (0-0) met een tekenen waar niemand iets aan heeft. Het podium, synoniem voor de Champions League, staat iets verder van de mastiff.

Jose Fonte wil de pagina omslaan

“Het was de spanning in de kleedkamer, gaf José Fonte toe in het gemengde gebied. Het is een normale spanningssituatie. Iedereen wil winnen, succes hebben. We praten morgenochtend ook om te zien wat we beter kunnen doen.”

De aanvoerder en centrale verdediger van LOSC gaven toe dat de sfeer onder de spelers warm was. “Het is normaal als je een wedstrijd niet wint, je moet winnen. Het is altijd moeilijk. We moeten de volgende wedstrijd winnen, benadrukt hij. We zullen ons op dat doelpunt concentreren, de drie punten pakken. Bordeaux, het is voorbij, we kan niets meer doen.” We kunnen alleen Angers verslaan, waardoor we deze wedstrijd kunnen vergeten.”

Doggies-coach Jocelyn Jorvink betreurde het gebrek aan spontaniteit en efficiëntie van zijn spelers na de wedstrijd. “We scoren drie keer, er is drie keer buitenspel, maar het heeft geen zin. Er is een beetje onhandigheid, een gebrek aan accuratesse en een gebrek aan succes. We speelden onnauwkeurig en we misten spontaniteit.” Ook als we druk uitoefenen. Het ontbreekt ons aan efficiëntie, dat is ons probleem vanavond (zaterdag). Het is een slechte prestatie, want we moeten het beter doen dan dat tegen de 20. Het is een hindernis, we zullen die punten moeten pakken die we elders verloren hebben om hoger te eindigen. “

READ  Messi-Paris Saint-Germain: een ongelooflijke opoffering van 340 miljoen euro