Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florian sprak over de moeilijkheden die hij ondervond door de schoten van 12.00 uur

Florian sprak over de moeilijkheden die hij ondervond door de schoten van 12.00 uur

draai erin 12.00 uur slaat ! Florian werd op dinsdag 7 maart 2023 na 24 wedstrijden uitgeschakeld in de TF1-wedstrijd. Hij vertrekt met maar liefst € 95.838 in zijn kat en een flinke “opluchting”. In feite begint de show hem te wegen, en hij onthult ons.

Vervolg onder deze advertentie

Mislukt “Masterstroke”, rijstroken naar rood, De “fatale slag” won ternauwernood… De schaduw van de nederlaag hing een aantal dagen over Florian 12.00 uur slaat. Op dinsdag 7 maart kwam voormalig TF1-kampioen Jean-Luc Reichmann ten val. Een vergissing is zeker een vergissing, maar ook het resultaat van verschillende externe maar inherente factoren aan iemands spel. “Het was een opluchting om te verliezenIk beken de sympathieke kandidaat tijdens een interview met Télé-Loisirs.In de rest van dit interview legt hij uit hoeveel moeite hij heeft gehad om hem tijdens deze ervaring te ondersteunen.

12.00 uur slaat : Florian was alleen in Parijs voor filmdoeleinden

De jongeman was weg van zijn geboorteland Zuid, dat centraal staat in zijn leven. “Als ik weg ben van de zeelucht, voel ik me niet zo lekkerHij beweert en merkt op dat hij alleen naar Saint-Denis bij Parijs is gegaan.Ik was alleen en weg van mijn familie en mijn vriendinherinnerde hij zich, eraan toevoegend dat het moeilijk was om contact te maken met de laatste vanwege de uitputting en het hectische tempo dat werd opgelegd door het filmen van de show.We deden lange sessies van 13.00 tot 21.00 uur.“, toverde hij. Vermoeidheid en slijtage waren de doorslaggevende factoren uit de periode waarin hij van mindere kwaliteit was tot zijn uitschakeling.”Op de ochtend van mijn eliminatie kwam ik bij de opnamestudio aan en voelde me niet lekker. Ik had een slechte dag, een beetje verdrietigHij ging verder.

Floriaan (12.00 uur slaat): De student stond onder druk vanwege zijn examens

Tijdens zijn tijd bij Jean-Luc Richmann en Zet keerde Florian vaak terug naar zijn studentenleven. Hij maakte vooral duidelijk dat hij wat offers had gebracht om mee te doen aan het spel.Ik heb wat lessen gemist. Ik heb ook twee universiteitsexamens gehad. De hele week was ik gestrest terwijl ik tegen mezelf zei dat ik mijn jaar en mijn examens zou missen omdat ik daar was“, legt deze grote pijn van de natuur uit. Met de steun van zijn leraren wilde de geschiedenisstudent de ketting van afwezigheden niet.”Mijn broers vertelden het me Ik kon op vakantie omdat ik geld verdiende. Maar ik denk het niet. Ik stopte meneer. Ik heb het als een mislukking ervaren en ik wilde niet dat het nog een keer zou gebeuren.” Hij concludeerde uiteindelijk dat hij zich eindelijk kon onderwerpen aan zijn audities.