Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florian Daguerre, wereldrecordhouder voor apneu, kreeg de diagnose myocarditis en pericarditis nadat hij was gevaccineerd door Pfizer

De wereldrecordhouder voor statische apneu (10 minuten en 31 seconden zijn adem inhouden), Florian Daguerre, 34, deelde zijn getuigenis op Instagram Na een tweede Pfizer-injectie. “Ik wil gewoon mijn problematische ervaring na vaccinatie delen en misschien heb ik wat getuigenissen en soortgelijke verhalen…” Bij zijn getuigenis hoort een video die de schade aan het hart toont op een cardiovasculaire echografiemachine in het Samitivej Thonburi-ziekenhuis in Bangkok, Thailand.


De Fransman, die in Thailand woont, ervoer een significante afname van zijn vermogen om zijn adem in te houden, en ging naar een cardioloog die hem vertelde dat het een vaak voorkomende bijwerking van het Pfizer-vaccin was. Een andere cardioloog zal bij hem de diagnose myocarditis, pericarditis en eenvoudige mitralisinsufficiëntie stellen (Mitralisklep regurgitatie). Dit is zijn getuigenis:

« Na mijn tweede dosis merkte ik dat mijn hartslag veel hoger was dan normaal en dat mijn vermogen om mijn adem in te houden aanzienlijk afnam. Terwijl ik slaap, heb ik 65-70 slagen per minuut – slagen per minuut (BPM) – in plaats van 37-45 slagen per minuut. Overdag zit ik altijd boven de 100 bpm in plaats van 65 bpm, zelfs als ik zit en ontspan. Ik heb ooit 177 bpm gehaald tijdens het eten met vrienden! Tien dagen na mijn tweede vaccinatie, Ik zag een cardioloog die me vertelde dat dit een vaak voorkomende bijwerking was van het Pfizer-vaccin, dat men zich geen zorgen hoefde te maken en dat men moest rusten. Veertig dagen na de tweede vaccinatie had ik geen vooruitgang en daarom geraadpleegd Een andere cardioloog diagnosticeerde me met myocarditis, pericarditis en eenvoudige mitralisinsufficiëntie ! Het is eigenlijk een ontsteking van de hartspier die wordt veroorzaakt door het immuunsysteem en kleine bloedlekken uit kleppen die niet meer goed sluiten. Ik heb nu moeite om tot 8 minuten vrij duiken en 150 meter duiken te komen en heb een sterke drang om te ademen terwijl ik de 40 meter doe. 30% afname van de algehele duikprestaties. »

READ  Bruno Le Maire zal zondagavond een grote neerwaartse bijstelling van de groei voor 2024 aankondigen

Florian Daguerre raadt redacteuren over de hele wereld aan om RNA-vaccins te vermijden en vaccins te kiezen.” De ouderwetse manier zoals Spoetnik [NDLR : non recommu par l’AEM et l’OMS]Sinovac, Sinopharma.

De media op 4-4-2