Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni verschijnt plotseling in Les enfants de la télé om de 80ste verjaardag van Michel Drucker te vieren (video)

Florent Bagni verschijnt plotseling in Les enfants de la télé om de 80ste verjaardag van Michel Drucker te vieren (video)

Michael Drucker Morgen, maandag 12 september, viert hij zijn 80ste verjaardag. De gastheer is nog steeds in de lucht Ondanks de ernstige gezondheidsproblemen die hij doormaakte. blijf presenteren Ik kan niet wachten tot zondagen zie Sinds het begin van het schooljaar is de show verhuisd van France 2 naar France 3. Om dit jubileum te vieren zoals het hoort, wijdt Laurent Roquier deze zondag 11 september uitgave van TV kinderen Voor de symbolische gastheer van de openbare dienst. Veel gasten waren op de set aanwezig om hem te vergezellen, zoals een journalist Jean Baptiste Hammerde zanger Patrick Furyeen actrice Odile Vuilemin en de gastheer Valerie Damidot.

Jane Birkin, Nikos Aliagas en Florent Bagni wensen Michelle Drucker een verjaardag

Aan het begin van de show onthulde Laurent Ruquier een zoete verrassing aan Michelle Drucker. Dit is hoeveel beroemdheden de gastheer een gelukkige verjaardag wensten in een opgenomen bericht. Michel Bernier, bijna bedoeldGrote Flo en Ollie, Jane Birkin waar Nikos Aliagas Dien hun wensen in bij de presentator Ik kan niet wachten tot zondag. Gad Elmaleh Stuur hem een ​​grappig bericht. “Michelle, jij bent degene die ik in mijn hele leven de meeste verjaardag heb gewenst. Ik ben bang dat ik je op een gegeven moment geen verjaardagen meer kan wensen, omdat mijn leven me niet toestaat om niet te zijn die ze voor altijd voor je wensen,’ Opmerking. Maar dit is de look Florent BagniEn de Die we sinds mijn finale niet meer op tv hebben gezien het geluiddie vooral de gastheer trof. ‘Gefeliciteerd, Michelle. Je bent misschien de enige tv-man ter wereld die over 100 jaar een show heeft.’, zei hij tegen haar. Laurent Roquiere benadrukte hoe ontroerend de boodschap van Florent Bagni was. “Florent, we bellen elkaar regelmatig. Bijna elke week sturen we elkaar kleine woordjes”, zei Michael Drucker. Hij merkte ook op dat Florent Bagni zijn rol op het scherm had gespeeld. Het was zijn eerste acteerrol.speciaal.

Familieleden van Florent Bagni stelden zijn fans gerust

Afgelopen januari kondigde Florent Bagni aan dat hij een ziekte had Longkanker tumor onbruikbaar. Na zijn laatste optreden was ze gezond voormalig coach van het geluid Hij maakte zich grote zorgen over zijn fans. veel vrienden Hij gaf echter geruststellend nieuws over de zanger, zoals: Patrick Broil nieuw. “Het laatste wat ik hoorde, denk ik Het gaat veel beter. Ik denk dat de dingen hun gang gaan, maar op een goede manier zijn we allemaal erg blij.” ik heb aangegeven. Vertaler weet hoe lief te hebben Het verscheen natuurlijk ook op sociale netwerken. Hij wisselde zelfs een paar woorden met Nagoi bij France Inter. “Het is in orde, ik heb gewoon de controle, en ik zie er nog steeds goed uit, en ik ga de weg op. Ik kom uit Portugal en ik ga naar Argentinië”, ik heb aangegeven. Boodschap stelde zijn volgelingen zeker gerust!