Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni is terug, deze grote verrassing wacht op de talenten en coaches voor de halve finales!

Florent Bagni is terug, deze grote verrassing wacht op de talenten en coaches voor de halve finales!

Verrassing is goed bewaard gebleven en is enorm. Volgens onze informatie zal Florent Pagny terugkeren naar het geluid Aanstaande zaterdag 27 mei voor de halve finale. Onverwachte opkomst van talenten en coaches die je niet mag missen.

Vervolg onder deze advertentie

Aanstaande zaterdag 27 mei vindt op TF1 de halve finale plaats van het geluid Het twaalfde seizoen, gepresenteerd door Nikos Aliagas, met de vijf coaches: Zazi, Amal Bent, Viani, Bigflo en Oli. Een programma waarvan het eerste deel vanmiddag live is opgenomen. En tijdens deze opname vond er een gebeurtenis plaats: een comeback Florent Bagni. Volgens onze informatie produceerde de zanger, met medeplichtigheid van enkele mensen het geluidheb ik een grote verrassing geboekt voor de talenten en coaches. Florent Bagni landde en verraste de halve finalisten door een van zijn hoofdtitels te vertolken: rijk. Zelfs Nikos Aliagas wist het niet! Dus we kunnen vanavond een heerlijk moment van tv en emotie verwachten het geluid.

Waarom deze halve finale van het geluid Leef je niet helemaal?

Als dit het eerste deel is van het geluid Het werd een paar uur voor de uitzending opgenomen, omdat Bigflo en Oli zaterdagavond een concert gaven in Rennes. Maar het tweede deel van de show, rond 23.00 uur, zal live plaatsvinden en stemmen kan natuurlijk vanaf het begin van de avond. Terwijl de andere trainers al bij Nikos aanwezig zullen zijn, moeten de broers tussenbeide komen met een duplex van Ren.

Vervolg onder deze advertentie

Florent Bagni keerde al snel terug op het podium

juist het geluid Sinds het eerste seizoen in 2012 heeft Florent Bagni zijn coachstoel moeten verlaten vanwege zijn strijd tegen longkanker. Hij vertelt erover in zijn autobiografie Bagni van Florent. een gast Telematine In France 2, donderdag 25 mei, gaf Florent Pagny geruststellend nieuws over zijn gezondheidstoestand: “Deze immunotherapie, het vordert zo ver dat we het onszelf niet moeten ontnemen. Vijf maanden lang heb ik het opgegeven, het is voorbij. Nu ben ik weer op de been. De chemotherapie is achter de rug. Dus zodra de chemicaliën zijn weg, alles is veel leuker en uiteindelijk zeg je tegen jezelf: “Oké, dat is prima.” En er blijft goed nieuws komen voor Florent Bagni want de zanger staat deze zomer weer op het podium. Hij zal op 30 juni in Nîmes zijn, op 8 juli in Nancy, op 17 juli in Arena Béziers en op 27 juli in Ajaccio. Zoals hij zegt, tot ver in zijn lied, zal het publiek komen “rijk” graag!