Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Final Fantasy 7 Rebirth en Baldur's Gate 3 hebben iets gemeen en het kan zijn dat je de twee games niet eens met elkaar kunt verbinden

Final Fantasy 7 Rebirth en Baldur's Gate 3 hebben iets gemeen en het kan zijn dat je de twee games niet eens met elkaar kunt verbinden

Spelnieuws Final Fantasy 7 Rebirth en Baldur's Gate 3 hebben iets gemeen en het kan zijn dat je de twee games niet eens met elkaar kunt verbinden

delen:


De langlopende rollenspellen, Final Fantasy 7 Rebirth en Baldur's Gate 3, hebben veel spelers aangetrokken en blijven nieuwkomers aantrekken. Maar ook al hebben de twee titels niets met elkaar gemeen, het blijkt dat internetgebruikers een heel reële link hebben gevonden. Dit heeft betrekking op dieren.

Twee uitzonderlijke spellen

Final Fantasy 7 Rebirth is zojuist uitgebracht en een groot aantal spelers, die graag de voortzetting van Episode I willen ontdekken, simpelweg getiteld Remake, hebben zich al ondergedompeld in dit nieuwe avontuur. Voor degenen die het origineel uit 1997 maakten, werd een opening naar een meer open wereld verwacht en ontwikkelaars Square-Enix hebben de dingen nog niet half gedaan. Na het eerste deel van Calm Town te hebben genomen, dat dient als een geweldige tutorial en verhaalcontext, verlaten Cloud en zijn metgezellen het gebied om naar gebieden te gaan zover het oog reikt. Zonder over een open wereld in strikte zin te praten, doorbreekt Final Fantasy 7 Rebirth de lineariteit en het op afstand bestuurbare aspect een beetje van de Remake-loop. Natuurlijk kunnen we niet ontsnappen aan de bekende mechanismen van openwereldgames (met extra activiteiten, minigames en andere nogal interessante side-quests), maar dat gevoel van vrijheid is echt voelbaar, vooral omdat de game als een geheel, is werkelijk prachtig (behalve de donkere gebieden en afwijkende kleuren). Aantrekkelijk).

Baldur's Gate 3 komt op zijn beurt een paar maanden na Final Fantasy 7 Rebirth, maar is erin geslaagd een grote spelersgemeenschap aan te trekken dankzij het respect voor het werk van Dungeons & Dragons, maar ook de faraonische inhoud. Met een zeer sterke productie, zowel visueel als qua gameplay, is de cRPG (Westers rollenspel doordrenkt met aangepaste mechanica voor pc) een geweldige toegangspoort voor degenen die dit zeer bijzondere genre willen ontdekken. In deze derde aflevering heeft de Belgische studio Larian niet echt op middelen bezuinigd en geprofiteerd van uitstekende feedback van de community die de bètatests heeft kunnen ervaren. Maandenlang hebben de ontwikkelaars gewerkt aan het verbeteren van dit avontuur, dat bestaat uit tactische gevechten, wendingen en online en offline confrontaties. Baldur's Gate 3 kan in het begin overweldigend zijn, maar als je eenmaal in de verleiding komt, wordt het moeilijk om te ontsnappen.

READ  Hoe maak je een toegangssleutel aan om zonder wachtwoord in te loggen op je Google-account?

Identiek dier?

Tijdens het spelen van Final Fantasy 7 Rebirth en Baldur's Gate 3 hebben spelers vijanden ontdekt die van game tot game erg op elkaar lijken. Dit is de “Mind Flayer”, bij ons beter bekend als de “Mind Flayer”, een monster dat we in veel werken tegenkomen, beginnend bij Dungeons & Dragons of recenter de Stranger Things-serie, geïnspireerd door het beroemde rollenspel op tafel. .

In de meeste gevallen leeft de geest in de diepte en lijkt op heel magere mensen. Deze worden ook wel Illithids genoemd en hebben speciale krachten waarmee ze de geest van hun tegenstander kunnen breken om ze beter onder controle te kunnen houden. Deze mindflayers zijn te vinden in Final Fantasy 7 Rebirth en Baldur's Gate 3. Dit zijn vijanden die formidabel kunnen zijn, dus wees voorzichtig als je ze tegenkomt.

Examen

FF7 Rebirth: meer dan alleen een remake, het is de beste game in de moderne Final Fantasy-saga!