Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Filmfestival van Cannes 2023: Divinity Adèle Exarchopoulos in een crop-top voor nog een aanloop de trap op

Filmfestival van Cannes 2023: Divinity Adèle Exarchopoulos in een crop-top voor nog een aanloop de trap op

Adele Exarchopoulos verbaasde de paparazzi opnieuw op het filmfestival van Cannes in 2023. De actrice verscheen in een sexy crop-top.

Het 76e filmfestival van Cannes was een kans om naar te kijken Adèle Exarchopoulos In steeds luxere kleding. Sterker nog, de 29-jarige slaagde erin zichzelf te onthullen in de blik die alom werd opgemerkt. Laatst? Gewoon een goddelijk gewas. De actrice wilde een zwart shirt benadrukken dat haar platte buik en buikspieren onthulde! Dit sexy en elegante overhemd werd gecombineerd met een bijpassende vlinderdas en een zwarte broek met wijde pijpen. Een zeer delicaat ensemble dat haar sierlijke silhouet benadrukte.

Adele Exarchopoulos: Het is een sensatie

Om zijn uiterlijk te kunnen benadrukken, Adèle Exarchopoulos onthulde zichzelf in een indrukwekkende cape die ze bovenop haar hoofd droeg. Aan de sieradenkant droeg de actrice oorbellen van Bulgari. Wat haar schoonheid betreft, heeft de actrice een blonde tint aangenomen. Haar haar was in een knotje gebonden. Haar huidskleur was stralend met een roze blos op haar jukbeenderen. Haar prachtige uiterlijk werd ook benadrukt met een lijn zwarte eyeliner. Opnieuw heeft Adèle Exarchopoulos het 76e filmfestival van Cannes verlicht.

Over de auteur

O.L.NGepassioneerd door mensen, schrijf ik sinds 2020 op Closer. Je favoriete beroemdheden hebben geen geheimen meer voor mij!