Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FC 24: EA Sports verbergt zich niet langer, FIFA is pay-to-win geworden, wat spelers boos maakt

FІFA, dat EA ЅРОRТЅ FC werd, speelt het om te winnen? Het debat wordt dit jaar elk jaar gehouden, en elk jaar zijn er grenzen. In FІFA 23 bevond de ontwikkelaar zich inderdaad in een zeer vroeg stadium van zijn ontwikkeling en gaf er de voorkeur aan om het zeer aanwezig te hebben en deze beschikbare versie te besteden aan in-game geld. Wat de naamswijziging betreft, Het onderzoek ontbrak niet en ze wachtte slechts drie dagen voordat ze een bericht online plaatste dat voor haar interessant zou kunnen zijn..

De bestelprijs bedraagt ​​30 euro

Hoewel FC 24 voor 70 euro wordt verkocht en de aankoopprijs voor de definitieve versie en vooral de toegang met 100 euro wordt verlaagd, is het niet wenselijk om de game ten volle te zien. Alle microtransacties. Het is een leuk feit, het is een feit van het afgelopen jaar, en het is niet echt verrassend. Voor onze FC 24 plantte EA een pakket in de winkel dat werd verkocht voor 285.000 punten, of 3.000 FC-punten, die worden geleverd boven de 30 euro of meer. Compleet en uitgerust met 47 items, waaronder 45 spelers met een beoordeling van 80 of hoger, die door een interessante speler met zijn uitrusting kunnen worden gespeeld. Het verkopen van deze speler beperkt zich tot de ongelijkheid met de andere speler, maar voor de koper moet er zeker een voordeel in het spel zitten, ook al is er geen garantie dat je een goed spel krijgt, je geniet er altijd van. De speler heeft duidelijk ongelijk Ik heb dit pakket keer op keer gemist.

Pay to win-pakket


Deze demo laat duidelijk zien dat het ‘pay to win’-aspect de ontwikkelaar niet stoort
Het is leuk om te weten dat je een gamer bent, het is tenminste een spel, het is een goed spel. Omdat de zaken aan het veranderen zijn, moet de gemeenschap in de uiteindelijke situatie stoppen met het verliezen van geld, maar helaas doet de gebruiker het tegenovergestelde. Sommige spellen, waaronder enkele slagen, worden gedaan via exacte transfers, maar de speler die niet gelooft dat Roger een symmetrische speler is, wordt ‘bestraft’. Een geboren baby moet door iedereen geliefd zijn.

READ  Kroatië versloeg Nederland in verlengingen om de finale te bereiken

Ondertussen heeft het normale spel, waarbij geen geld betrokken is, niets anders dan gameplay in dit spel, en krijgen we vertraging door enkele microtransacties, terwijl sommige dingen de geldbarrière in het spel overschrijden. De FC 24-versie was nieuw, maar het spel en de game zaten vol bugs…

A De wedstrijd wordt georganiseerd met onze partner Directe spellenwaarmee u kunt vertrekken Het videospel van jouw keuzede volger FIFA-accreditaties Of sommige V-geld.

Om deel te nemen, klikt u eenvoudig op de volgende link → Kies mijn videogame !