Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fantastische video: 16-jarige surfer aangevallen door een haai in de hoofdstad

De 16-jarige Doyle Nielsen liep weg met een paar schaafwonden op zijn rechterarm. een verhaal.

Nieuw Smyrna-strand In Florida (VS) is een paradijs voor Surfers. Maar dat niet… In feite kreeg het ook de bijnaam ‘de hoofdstad van de angel’. waarom ? Nou, omdat velen Haaien Degenen die hier beneden botsen, genieten van de surfers die hun benen laten trekken.

Zo maakte New Smyrna Beach deze donderdag 9 september zijn titel waar. De 16-jarige surfer Doyle Nielsen stond zelfs oog in oog met een… lawaai ondanks hem. In feite is de haai Het kwam net onder de twee meter val hem aan Ook worden de confrontatiebeelden getoond. Doyle trapte zijn board af en kwam er uiteindelijk uit met wat krassen op zijn rechterarm. En grote angst.

320 happen sinds 1882

De jongeman kwam daarna direct uit het water. Duidelijk ongedeerd. voordat het kan worden opgevangen door de hulpdiensten, volgens Daytona Beach Nieuwsblad.

Doyle dacht aanvankelijk dat hij door een andere surfer in elkaar was geslagen voordat zijn vrienden hem de ware kant van het verhaal vertelden. Fotograaf Sam Scribner maakte de foto’s vanaf het strand, Wie deelde het vervolgens op Instagram.

Zoals eerder vermeld, is Volusia County in Florida, waar New Smyrna Beach ligt, de onofficiële hoofdstad van de haaienbeet. Sinds 1882 zijn daar 320 haaienbeten geregistreerd.

READ  Het internationale ruimtestation: de passage van Thomas Pesquet over het eiland Réunion werd op video opgenomen