Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fall Guys: Spartan Lost Helmets Locatie – Fall Guys

Gedurende een paar dagen, van 30 juni tot 4 juli, kunnen spelers val jongensOnlangs gratis aangeboden, kunt u deelnemen aan het Spartan Trial-evenement, waarmee u onder andere Halo-cosmetica met licentieafbeelding kunt ophalen, hoewel het kostuum alleen in de winkel verkrijgbaar is. Tijdens deze tests zullen er veel uitdagingen van je worden gevraagd Verzamel de verloren Spartaanse helmenwat duidelijk niet noodzakelijk het geval is.

De website van Lost Spartan Helmets

Om geen tijd te verspillen, raden we het u zelfs aan Waar is de ontbrekende helm op elke kaart. Merk op dat de site statisch is en dat de laatste fase er geen biedt. In totaal is dit 5 verloren Spartaanse helmen die gevonden moeten wordenom 500 punten te krijgen en alle taken te voltooien (waardoor alle beloningen worden ontgrendeld).

Locatie verloren helm op PERKUTE-PORTE

De helm zit in de middelste deur, net voor de finish. Je moet springen om het te krijgen.

Berkotport-helm

Helmlocatie verloren op zwaaiende doelen

De helm staat hier, midden op het podium. Om hem op te halen, moet je wachten tot een van de zijkanten hoog genoeg is om bij de helm te kunnen.

rocker helm

De locatie van de verloren helm in FONTES DES GLACES

Om de helm te vinden, moet je wachten tot de eerste verdiepingen van het snowboard zijn gesmolten. De helm zit in het midden.

sneeuw smeltende helm

Locatie verloren helm op duizelingwekkende hoogte

Dit is waarschijnlijk de moeilijkste helm die je kunt oppakken, want als je valt, zul je het moeilijk hebben om deze helm te ontwarren. We vinden hem op een draaiend platform, kort voor de finish.

READ  Zelda Tears of the Kingdom: Nintendo onthult de geheimen van de brutale en gigantische uitdaging die deze specifieke vijanden vormen

Helmhoogtes

Helm ontbreekt locatie op TIPTOES

Om deze helm in handen te krijgen, moet je niet bang zijn om in de leegte te springen. Het bevindt zich onder een van de tegels in de eerste rij.

teen helm

Als u meer informatie wilt over val jongens Of word lid van een actieve community om gelukkige momenten met andere spelers te delen, we nodigen je uit om lid te worden Maatschappelijke onenigheid Fall Guys Frankrijk.

a De wedstrijd wordt georganiseerd met onze partner instant gameswaarmee u kunt vertrekken met De videogame van uw keuzeondergeschikte FIFA-tegoeden of zo V-dollar.

Om deel te nemen, klikt u op de volgende link → Kies mijn videogame !