Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fabrice Luchini rolt links op groep C voor je

Na te zijn uitgenodigd voor de groep C à vous op vrijdag 24 september 2021 om zijn verschillende technische nieuws te bespreken, maakte Fabrice Luchini van de gelegenheid gebruik om een ​​enorme tirade tegen links te lanceren.

getalenteerde acteur zowel in theater en film, Fabrice Luchini is ook een vast lid van TV Studios, waar elke provincie ingeschreven blijft in de annalen van de jonge geschiedenis. Het staat op de set c voor jou, gepresenteerd door Anne Elizabeth Lemoyne in Frankrijk 5Waar de acteur op vrijdag 24 september 2021 voor besloot te bezoeken Om haar verschillende theaternieuws te bespreken. In antwoord op een vraag van de presentatrice en haar columnisten over tal van onderwerpen, zoals het debat tussen Eric Zemmour en Jean-Luc Mélenchon, maakte Fabrice Lucchini van de gelegenheid gebruik om Hij zegt dat alle slechte dingen waar hij aan dacht achterbleven.

Ik heb geen hoop op revolutie, ik wil niet alles vernietigen“De acteur werd vrijgelaten door de introductie.”Ik heb niet het genie van de mensen aan de linkerkant. Gilles Deleuze zei:Rechts zijn is je deur openen en naar je kleine overloop kijken. Links zijn betekent je deur openen en de wereld zien“. Maar ik heb die intellectuele superioriteit niet. Ik verzorg mijn zwangerschap bescheiden omdat ik mensen wil etenvoegde Fabrice Luchini eraan toe voordat hij plotseling de toon verhoogde.Alle mensen aan de linkerkant die ik in mijn leven heb gezien, lieten me niet dromen. Ze hadden dezelfde reacties met de barmannen. Ze werden vernederd in hun dagelijks leven, net als rechts‘, drong de persoon aan die onlangs hilarisch advies gaf aan de minister van Volksgezondheid, Olivier Veran.

READ  Guadeloupe-schrijfster Maris Conde, auteur van ‘I, the Witch of Tituba…’, is op 90-jarige leeftijd overleden.

Fabrice Luchini, links: “Ze praten heel slecht met mensen”

Daarna kreeg de eed ook zijn rang. “Aan de rechterkant verliet ik Ile de Re omdat ik hun arrogantie niet langer steun‘, vuurde de acteur, voordat hij terugkeerde naar de aanval aan de linkerkant.Maar toen zag ik links terugvallen naar de superioriteit van het goede, maar helemaal niet gaan. Ze praten heel slecht met mensen. Als je links bent, is het alsof je een christen bent, je moet uitzonderlijk zijn, je wordt veroordeeld. Je kunt niet in de Geinmerstraat wonen (In het 6e arrondissement van Parijs, noot van de redactie) Links zijn is niet mogelijk“, Fabrice Luchini zei voordat hij uiteindelijk concludeerde:Het is mijn koppige kant“.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen