Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Evelyn: Motorrijder komt om bij ongeval met 11 voertuigen op snelweg A13

Op de snelweg A13 heeft vrijdag rond 13.00 uur een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij een 43-jarige man is overleden. Motorfiets verspreid in de interregio’s in de richting van de provincie Parijs, bij het naderen van de afrit Chambourcy, wanneer het voertuig van de linkerrijstrook afwijkt naar de rechterrijstrook. De chauffeur moest tijdens het rijden naar rechts gaan en viel uit zijn tweewielige voertuig.

Een bron dicht bij de zaak merkt op dat hij “ter plaatse stierf omdat hij onder de zwaargewicht wielen kwam”. Het ongeval veroorzaakte een kettingreactie waarbij acht andere auto’s in elkaar verstrikt raakten.

open onderzoek

Een 27-jarige vrouw werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis, zonder een levensbedreigende diagnose. Drie anderen raakten lichtgewond.

als gevolg van het ongeval Totale verkeersverstoring Ruim een ​​uur in de richting van de provincie Parijs. Tijdens de ingreep werd een afwijking aangebracht in de Rocquencourt-driehoek.

Rond 14.30 uur ging een rijstrook op de A13 weer open, maar het verkeer kon pas tegen het einde van de dag normaal doorgaan. Open een onderzoek om de omstandigheden van de tragedie vast te stellen.

READ  Pyrenees Orientales: Geen trein in station Perpignan van 10 tot 14 november 2021