Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eurogeld in levensverzekeringen: de eerste koers in 2022 is uitgekomen!

Eurogeld in levensverzekeringen: de eerste koers in 2022 is uitgekomen!

Dat hadden we niet per se verwacht. Melis zat dit jaar in de eerste loting, met een zeer hoog tarief.

Milleis Vie, een verzekeringsdochter van Milleis Banque Privée, heeft voor 2022 een rendement (exclusief beheerskosten maar bruto socialezekerheidsbijdragen) van 2,15% aangekondigd. De verzekeraar zegt opnieuw bereid te zijn om “ De besparingen van zijn polishouders ondersteunen door een veel hoger nettorendement aan te kondigen voor zijn eurofonds, dat in 2021 slechts 0,95% registreerde. Dit tarief is van toepassing op Epargne vie Milleis-, Capi Milleis- en Barclays Prestige-contracten.

We verwelkomen deze trend, die ons in staat stelt om de beloning van onze polishouders in de huidige context te verbeteren, terwijl we de langetermijnprestaties van ons Eurofund blijven bevorderen. Dat zegt Patrick Theberg, CEO van Milleis Vie.

Vorig jaar was MACSF wie het was Eerste rapportcijfer van 2,10%., ook in opkomst. Tegen de achtergrond van de inflatie wordt over het algemeen verwacht dat de rendementen op geld in euro dit jaar zullen stijgen, tussen 1,50 en 1,80%en een einde aan jaren van eroderende rentevoeten in de context van bodemloze obligatierendementen.

READ  Gezinnen helpen tijdens het moeilijke terug-naar-schoolseizoen