Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Euro Juniors Hockey – Young Red Panthers verslaan Wales met 10-0 in groep A

(Belga) Het Belgische Young Red Panthers onder-21 damesteam leverde een korte prestatie voor Wales en won maandag met 10-0 in hun tweede wedstrijd van het Europees hockeykampioenschap voor junioren, in de faciliteiten van La Gantois in Plammersen. Na zondag al 1-1 te hebben gesplitst met Nederland, hebben de jonge Belgen woensdag tegen Spanje in hun derde en laatste wedstrijd in Groep A slechts één punt nodig om als eerste en tweede te eindigen. finale.

Tegen de Welshman, die bij de start met 6-0 werd verslagen door Spanje, openden de volgers van Darran Beasley in de derde minuut de score via Anne-Sophie Royles. Daarna volgde een reeks doelpunten, ondertekend door Charlotte Engelbert (zevende, 14e en 55e), Alex Marin (17), Vanessa Blokmans (29, 47 punten), Emily White (32), Noah Schrewers (55), en Elisabeth Momins. (60 stuks). De andere wedstrijd in de poule eindigde in een 1-1 gelijkspel tussen Nederland en Spanje, waar België woensdag (17.45 uur) tegenover staat om een ​​plaats bij de laatste vier. Zo staan ​​de Young Red Panthers bovenaan in Groep A met 4 punten, net als Spanje, maar met een beter doelsaldo. Nederland, favoriet om het toernooi te winnen, eindigde als derde (2 punten), terwijl Welsh terug (0) eindigde. Groep B omvat de titelverdediger Duitsland, Engeland, Ierland en Schotland. De beste twee van elke groep gaan door naar de halve finales die op vrijdag 29 juli staan ​​gepland. Het doel van België is om zich te kwalificeren voor het volgende FIFA Youth World Cup dat eind 2023 in Chili wordt gehouden. Daarvoor is een resultaat in de top vijf noodzakelijk. (Belga)

READ  Angers: de hete reactie van Claude Boyle op zijn toekomst