Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er zijn meer dan 37.000 tickets verkocht voor PSG-OL, een nationaal record aan de horizon

Er zijn meer dan 37.000 tickets verkocht voor PSG-OL, een nationaal record aan de horizon

Meer dan 37.000 tickets voor de terugkeer van de halve finale van de Paris SG-Lyon Women’s Champions League, op zaterdag (21.00 uur), hebben al kandidaten gevonden, wat ervoor zorgt dat het Parc des Princes een nationaal bezoekersrecord vestigt voor een voetbalwedstrijd voor damesclubs, zoals we leerden woensdag van Paris Saint-Germain. OL behield het vorige cijfer voor de wedstrijd van de club in Frankrijk, al tijdens een schok tegen Paris Saint-Germain, in november 2019 met 30.661 toeschouwers, in het toernooi.

Het damesteam van Paris Saint-Germain, dat zondag in de heenwedstrijd in Lyon met 3-2 verloor, speelt zijn tiende wedstrijd in het Parc des Princes en heeft op 30 maart al zijn record gevestigd in de kwartfinale tegen Bayern München ( 2-2). ) bijgewoond door 27.262 toeschouwers. Tijdens het WK Dames in 2019 ontving Parc des Princes al meer toeschouwers, vooral tijdens de kwartfinales die het Franse team verloor van de Verenigde Staten (2-1), voor het oog van 45.595 toeschouwers.

Op Franse bodem trok de finale van het WK 2019 tussen de Verenigde Staten en Nederland (2-0) 57.900 toeschouwers, in het Groupama-stadion in Lyon. Deze cijfers zijn nog ver verwijderd van het officiële wereldrecord voor vrouwen, dat vrijdag werd neergezet in Camp Nou tijdens de andere halve finale van de C1 tussen Barcelona en Wolfsburg, met 91.648 toeschouwers.

READ  Rin rent naar Arnaud Kalimundo!