Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Er zijn duidelijke redenen, we accepteren ze”

Op 31 augustus zorgde Michel Saran voor een verrassing toen hij aankondigde niet deel te nemen aan de volgende editie van Top Chef. “Ik zal volgend seizoen geen deel uitmaken van de jury, M6 nadat ik besloot om de jury te veranderen“De Toulouse Chef zei op zijn Instagram-account. Teleurstelling voor de vooraanstaande chef-kok die sinds seizoen zes in 2015 lid is van de jury van de kookshow.”Toen ik erachter kwam, deed mijn hart pijn. Het was een beetje gewelddadig. Dat had ik helemaal niet verwacht. waarom ik ? Wat was het motief achter hun beslissing? wat heb ik verkeerd gedaan? Ik heb geen antwoord gekregen”, boeide deze iconische figuur in een interview met de Parijzenaar.

Tijdens de persconferentie van Objective Top Chef sprak Philip Echebest over dit vertrek. “Ik ben onvermijdelijk verdrietig omdat de pagina wordt omgeslagen, maar hier is het leven, we gaan verder met iets anders”, was verplaatst. De gastheer van Cauchemar en kitchen, Chamberlain, hield ook een korte toespraak over zijn opvolger, Glenn Vail, 41, de jongste driesterrenchef van Frankrijk. “We zullen hem verpletteren, en hij zal spijt krijgen van zijn komst zoals Paul Perret.Hij grapte: “En tot slot, over de plotselinge afzetting van Michel Saran:”Het brengt een andere dynamiek terug. Ik ben niet in de hoofden van de besluitvormers, er zijn noodzakelijkerwijs redenen, we accepteren ze. Het is niet de eerste keer dat er wijzigingen zijn in de jury”, zei hij. Het was nauwkeurig.

LT