Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er zijn drie twijfels rondom Deschamps in zijn selectie tegen Duitsland

Er zijn drie twijfels rondom Deschamps in zijn selectie tegen Duitsland

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Randall Kolo Mwani's “Little Brother”-interview!

Een grote schok zaterdagavond om 21.00 uur in het Groupama Stadion, ter voorbereiding op het komende Euro 2024-toernooi. De Franse kant van Didier Deschamps begroet eenvoudigweg het organiserende land, Duitsland, op een poster die er geweldig uit zal zien. Een kans voor de Blues om zichzelf te testen tegen XXL-oppositie en het is onvermijdelijk dat de Blues-coach zal proberen het best mogelijke team op te stellen. Met nog drie twijfels onder de elf, zo blijkt uit teaminformatie.

Magnan houder, ruikt lekker

De eerste betreft de doelman. Zal Mike Minyan, die een hamstringprobleem heeft, kunnen spelen? De trend is positief na een specifieke sessie die afgelopen donderdag zonder problemen werd uitgevoerd. Nog een vraag, waarbij het scharnier werd gekozen met aarzeling tussen Pavard, de man in vorm, en Konate, de man van de mechanica, om Upamecano vooraan te vergezellen. Ten slotte is de derde twijfel meer een zoektocht naar bevestiging. Zal Warren Zaïre Emery echt een 'vervanger' zijn voor Griezmann in de basisopstelling? Dit is de grote trend, terwijl Marcus Thuram feitelijk de voorkeur krijgt boven Giroud op de negende plaats.

Mogelijke compositie van de blues : Maignane – Konde, Pavard, Upamecano, Lucas Hernandez – Zaïre, Emery, Tchouamini, Rabiot – Dembélé, Thuram, Mbappé.

Samenvatten

Het Franse nationale team bereidt zich voor op een cruciale vriendschappelijke wedstrijd tegen Duitsland ter voorbereiding op de European Nations Cup 2024. Deschamps moet drie dilemma's oplossen: de beschikbaarheid van Maignan, de keuze tussen Pavard en Konate in de verdediging, en de ambtstermijn van Zaïre Emery in plaats daarvan. van Griezmann. De mogelijke opstelling bestaat uit Maignane, Pavard, Upamecano, Zaïre Emery, Thuram en Mbappe, terwijl Giroud op de bank zal starten.