Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er wordt op de deur van haar Fisker Ocean SUV geklopt, en de verzekeringsmaatschappij verandert er een wrak van!

Er wordt op de deur van haar Fisker Ocean SUV geklopt, en de verzekeringsmaatschappij verandert er een wrak van!

Het is moeilijk om de beslissing van een verzekeringsmaatschappij te begrijpen die heeft besloten een nieuwe auto niet te repareren vanwege een simpele beschadigde deur.

na Licht hangend Aan zijn deur, Eigenaar van een Fisker Ocean SUVJoey Waner, zag Zijn auto belandt in onderdelen. Om welke reden dan ook ? Zijn verzekering vond dat zo Het te wijzigen onderdeel is niet beschikbaar Momenteel heb ik besloten om het rechtstreeks naar de schroothoop te sturen. Een plotselinge beslissing voor een nieuwe auto veroorzaakt veel problemen voor de eigenaar.

SUV’s zullen weinig voordeel hebben vanwege de verzekering

Hoewel verzekerd, belandde de Fisker Ocean SUV door een simpele klop op de deur in een wrak. Deze informatie is zeker interessant voor bezitters van hetzelfde model, maar het is feitelijk met Joey Waner gebeurd.

We zouden kunnen denken dat alleen oudere voertuigen getroffen worden door dit soort beslissingen van de verzekering, maar dat is niet het geval. Volgens zijn agent die verantwoordelijk is voor het dossier. Nieuw onderdeel niet gevonden Daarom was het onmogelijk om het item te vinden om het te vervangen. Het was de Carscoops-post die het probleem aan het licht bracht.

Toch onschuldig tijdens het ongeval

Het begon allemaal op 15 maart toen Joy Waner achter het stuur van haar elektrische SUV zat. Ze reed met lage snelheid toen ze voor haar deur werd aangereden door een auto. Zelfs als de schok niet hevig was. De carrosserie is beschadigd bij het scharnier En een paar centimeter.

Als de deskundige komt, schat hij de schade gelijkwaardig in $ 910Of 848 euro. Maar na een paar maanden vond er een transformatie plaats! Een dieplader arriveert voor haar huis om haar auto naar het autokerkhof te brengen.

Uw Fisker Ocean SUV is misschien gloednieuw, maar hij is niet meer te repareren. De verzekeringsmaatschappij geeft aan dat de onderdelen niet gevonden kunnen worden en kan dit geschil dus niet oplossen. Volgens de dealer heeft de bijna failliete fabrikant schuld omdat hij de benodigde onderdelen niet kan leveren. Daarom heeft een verzekering de voorkeur Schrijf een cheque van € 49.700 Bijna de auto-eigenaar, Joy Wanner, heeft nog niet de papieren van Fisker ontvangen waaruit blijkt dat de auto van haar is, maar de verzekering houdt bij het uitvoeren van de procedure geen rekening met deze tijd.

Vervolgens heeft de verzekering deze nieuwe auto vernietigd Vanwege een klop op de deur. Joy Wanner geeft toe dat ze opgelucht was dat haar Fisker Ocean niet echt een goede investering was. Wel jammer dat er veel fouten waren in het navigatiesysteem en storingen in de autosleutel. Ooit waren ze gelijk Opgesloten in haar Fisker Ocean vanwege een technisch probleem.

READ  Belastingen: Ben jij een van de 9 miljoen Fransen die vanaf maandag 16 januari een overboeking krijgen?