Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er werd een hond betrapt terwijl hij in een snel rijdende auto reed

Er werd een hond betrapt terwijl hij in een snel rijdende auto reed

De 31-jarige bestuurder vertelde de politie dat zijn hond plotseling op zijn schoot sprong. Olena Ploshchinska / Stock.adobe.com

De automobilist kreeg een boete nadat zijn hond tijdens het rijden op zijn schoot sprong.

Een automobilist in Slowakije kreeg een boete nadat zijn hond betrapt werd op te hard rijden. De Slowaakse politie maakte dit verrassende verhaal op vrijdag 29 september op Facebook bekend. De politie in Seneca, in het westen van het land, deelde het verhaal met een vleugje sarcasme en zei dat de agenten hun ogen niet konden geloven toen ze naar de radar keken.

De bewakingscamera heeft inderdaad een foto gemaakt waarop te zien is:Een bruine hond zit rustig achter het stuur van een Skoda», Te hoge snelheid, in plaats van het tonen van de foto van de bestuurder. De politie had kritiek op de situatie.Onverantwoordelijk» Van de chauffeur die tijdens het rijden zijn hond op schoot liet zitten.

Screenshot van de Slowaakse politieradar. Facebook/Slowaakse politie

De hoogte van de boete is niet vastgesteld. De 31-jarige bestuurder vertelde de politie dat zijn hond plotseling op zijn schoot sprong, maar de politie sprak dat tegen door te zeggen dat er op de beelden van de bewakingscamera geen plotselinge beweging in de auto te zien was. Daarom werd de bestuurder bestraft voor het overtreden van de wegenwet. We weten nog niet of bij de overtreding rekening wordt gehouden met de aanwezigheid van de hond of alleen met de snelheid.

De Slowaakse politie sloot haar Facebook-bericht af met een herinnering aan het belang van verkeersveiligheid. Ze drong er bij bestuurders die met huisdieren reizen op aan bijzonder voorzichtig te zijn en benadrukte dat zelfs een klein dier het leven en de gezondheid van de bestuurder tijdens het rijden in gevaar kan brengen.


” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

READ  4 doden nadat de accu van een elektrische fiets ontplofte