Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er staan ​​geen buitenlandse series meer in de top 20 van meest bekeken tv-series in Frankrijk

In 2020 was dat niet het geval mevrouw spelEn onconventioneel Of het vierde seizoen van de kroon. Voor het eerst in meer dan een decennium verscheen er in 2020 geen buitenlandse serie in de top 20 van meest bekeken televisieverhalen op televisie in Frankrijk, een jaar dat werd gekenmerkt door de opkomst van France Télévisions ten koste van TF1, aldus een rapport. CSA. Studie Geplaatst op vrijdag 17 september.

Tot 2016 bestond ongeveer de helft van deze lijst – sinds 2009 elk jaar bestudeerd – uit Amerikaanse en Britse romans, herinnert de CSA zich in haar studie gepresenteerd op het La Rochelle Fiction Festival.

En van 2017 tot 2019 twee tot drie Amerikaanse series (goede dokterEn VerschijntEn SWAT…) We waren nog steeds in orde, weerstand biedend aan de Franse honger naar de Franse roman sinds 2015, na jaren van dominantie in geïmporteerde soapseries.

Beste Fantasy Publiek met “Waarom ik leef”

Als de ranglijst nog steeds wordt gedomineerd door TF1, die het beste publiek heeft voor de fantasieroman Waarom leef ik?Zijn tv-film geïnspireerd op het leven van Grégory Lemarchal (8,3 miljoen kijkers), is nu “meestal verzonnen” Van de werken die op France Télévisions worden uitgezonden, geeft de CSA aan.

Kapitein Marlowe (2NS), Moorden in KorizEn Criminaliteit in HéraultEn Candice Renoir… France Télévisions heeft in totaal dertien romans in de ranglijst, waaronder acht voor France 3 en vijf voor France 2. Dit zijn zeven romans meer dan in 2019, en veel minder dan de roman van TF1. “Het is meestal gecentreerd rond TF1, dus de Franse ranglijst ziet er dit jaar competitiever uit”, merkt de CSA op.

Lees ook ‘Captain Marlowe’: Het sterrenduo in een rustig verhaal

Ook dit jaar is de lijst met prijzen gewijd aan de detectiveserie. maïs “Top 5 van de beste doelgroepen behaald op andere schermen dan tv (smartphone, computer en tablet)”leven of terugkeren, “Komt uit meer opeenvolgende verhalen, en raakt aan drama en/of komedie, in kortere formaten”, bevestigt de Canadian Space Agency.

Kerstaflevering van TF1 Daily, Hier begint het allemaalen bereikt daarmee de kop met 308.000 kijkers, voor een andere France 2. serie tien procent (276.000 kijkers), gevolgd door een aflevering de vlam (Canal +, 273000), van Waarom leef ik? (272000) en een aflevering van Morgen is van ons (TF1, 236.000 kijkers).

De wereld met AFP

READ  Les Héritières sur Arte: Wat is deze sociale tv-film over uitzonderlijke middelbare scholen waard met Déborah François en Tracy Gotoas? bioscoop nieuws