Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er is een vervanger voor Lewandowski gevonden

Er is een vervanger voor Lewandowski gevonden

Media365 Redactie, geplaatst op dinsdag 26 april 2022 om 14:15 uur.

Hoewel Robert Lewandowski Bayern München deze zomer mag verlaten, is er al een vervanger voor hem gevonden.

FC Barcelona is erg geïnteresseerd om de Poolse spits deze zomer vast te leggen, dus de Beierse giganten zullen nog een nummer negen moeten binnenhalen als die mogelijkheid zich voordoet. Deze man volgens Leuk vindenHij is Sebastian Haller van Ajax. Haller, 27, heeft sinds het begin van het seizoen 33 doelpunten gemaakt voor Ajax en Bayern heeft al contact met hem opgenomen. Het officiële standpunt van Bayern is dat ze Lewandowski willen behouden, maar achter de schermen hebben ze nog geen zinvolle stappen ondernomen om zijn contract, dat in 2023 afloopt, te verlengen.

Bayern Haller doelpunt

Er wordt aangenomen dat Lewandowski van streek is door deze situatie. Haller is niet de enige Ajacied waar Bayern München zich op richt. Middenvelder Ryan Gravenburch en vleugelverdediger Nassir Mazraoui komen ook in aanmerking voor een overstap naar de landskampioen. Haller, een international uit Ivoorkust, werd geboren in Frankrijk en studeerde in Auxerre. Hij verhuisde in 2015 naar Nederland en Utrecht voordat hij twee jaar in Duitsland doorbracht bij Eintracht Frankfurt. Daarna speelde hij twee seizoenen in de Premier League bij West Ham United voordat hij in de zomer van 2021 naar Ajax kwam en is een echt succes.