Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er brak een gevecht uit tussen influencers in een club in Cannes en de video ging viraal op sociale netwerken

Er brak een gevecht uit tussen influencers in een club in Cannes en de video ging viraal op sociale netwerken

Een nare sensatie voedde de afgelopen uren de gekste geruchten!

In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 04.00 uur, brak in Club Palm, een trendy nachtclub in Cannes, een gevecht uit tussen verschillende influencers op sociale netwerken.

Op beelden van de vechtpartij die miljoenen keren zijn gefilmd, uitgezonden en bekeken op sociale media, zien we een jonge vrouw met een bebloed gezicht en meerdere mannen die op de grond klappen uitdelen.

Volgens “gespecialiseerde” websites in dit verband brak er een woordenwisseling uit tussen Ahmed Thai en AD Laurent, twee voormalige reality-tv-kandidaten, en Yumi Denzel, een e-commerce-ondernemer die een influencer werd, gevolgd door honderdduizenden mensen. Internetgebruikers op sociale netwerken.

“Het is heel gevaarlijk, een meisje verloor haar oog”, “De instelling moest daarna sluiten”kunnen we lezen tussen de duizenden reacties die een hoge vlucht hebben genomen op internet.

Met voorbedachten rade om “ophef te maken”?

Geruchten werden geveegd door het management van het Pointe Croisette-etablissement.

“Er stonden twee tafels met influencers, een uit Dubai en de andere uit Frankrijk. Een van de aanwezigen gooide een fles naar het tafeltje ernaast. Een jonge vrouw nam die in het midden van het gangpad aan en raakte gewond. Er brak een gevecht uit, de bewakers kwamen onmiddellijk tussenbeide en brachten de kampioenen naar buiten, ze belden de politie en brandweerlieden die zorgden voor het gewonde meisje en de man die hij geslagen had, de scène duurde slechts een paar minuten en de avond ging normaal verder voor de andere agenten. dat sommige van de deelnemers aan dit gevecht al zijn teruggekeerd naar Dubai.verwijst verder naar de Palm Club, die het gedrag van deze betreurt “sterren” van reality-tv. “Het was zeker met voorbedachten rade om ophef te veroorzaken….”