Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Engie heeft “andere bevoorradingsbronnen” gevonden, Elizabeth Bourne is gerustgesteld nadat werd aangekondigd dat de leveringen aan Gazprom donderdag waren beëindigd.

Engie heeft “andere bevoorradingsbronnen” gevonden, Elizabeth Bourne is gerustgesteld nadat werd aangekondigd dat de leveringen aan Gazprom donderdag waren beëindigd.

Washington zegt dat een hoge Russische functionaris een “schijn” referendum plant in bezet Oekraïne

Een hoge Russische functionaris kreeg de opdracht om een “Simolamine” Vandaag, dinsdag, zei de woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Vidant Bhatt, dat het referendum om het grondgebied van Oekraïne aan Rusland te annexeren heeft bevestigd dat deze stemming snel kan plaatsvinden.

Sergei Kirienko, plaatsvervangend hoofd van de Russische presidentiële regering en een vertrouweling van Vladimir Poetin, houdt toezicht op de inspanningen van Een poging om Rusland te annexeren uit de Oekraïense landen, “die, indien uitgevoerd, illegaal zou zijn”De heer Patel zei tijdens een persconferentie.

Het Witte Huis had op 24 augustus al gewaarschuwd dat Moskou een of meer referenda zou aankondigen “onwettig” In bezet Oekraïne in de komende weken. “Het nep-referendum zal proberen een laagje legitimiteit te verlenen aan een openbare landroof die in strijd is met de Oekraïense grondwet en internationale wetten.”De heer Patel vervolgde. “De Verenigde Staten en de internationale gemeenschap kennen de waarheid, dat heel Oekraïne Oekraïne was en zal zijn.”hij voegde toe.

Op 24 augustus specificeerde de Amerikaanse uitvoerende macht dat dergelijke referenda zouden kunnen worden gehouden in Cherson (zuiden), in Zaporizja, in de separatistische regio’s Donetsk en Luhansk, evenals in Charkov, de op één na grootste stad van het land.

De Krim werd in maart 2014 door Rusland geannexeerd na tussenkomst van Russische speciale troepen en een referendum dat Kiev en het Westen als illegaal bestempelden.