Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Energy Check 2022: lees meer over de betalingsdata, sectie voor sectie

Energy Check 2022: lees meer over de betalingsdata, sectie voor sectie

primair
Ongeveer 6 miljoen gezinnen krijgen financiële steun om de stijging van de gas- en elektriciteitsprijzen op te vangen. De datum van ontvangst verschilt per afdeling.

Het is de belofte van het kabinet om de stijgende energieprijzen tegen te gaan: het creëren van een “energievoucher”. Voor een bedrag van 48 tot 277 euro, afhankelijk van inkomen en gezinssamenstelling, worden ze opgestuurd naar de huizen van 6 miljoen toekomstige begunstigden.

Overlappende verzending per sectie. La Dépêche du Midi nodigt u uit om de publicatiedata van deze cheque per rubriek te ontdekken.

  • In het geel, van 30 maart tot 1 april
  • In blauw is het 4-8 april
  • In het groen, 25-29 april
  • In paars, 19-22 april
  • In hemelsblauw, 11-14 april

Controleer of u in aanmerking komt

Een energiecheque wordt toegekend aan alle huishoudens waarvan het fiscaal referentie-inkomen (RFR) per verbruikseenheid lager is dan € 10.800, volgens de gespecialiseerde website. Administratieve procedures. Om te zien of u de cheque ontvangt Controleer of u in aanmerking komt Op het door de overheid gecreëerde platform.

Er hoeven geen stappen te worden ondernomen door in aanmerking komende gezinnen. De cheque wordt automatisch naar het postadres van de persoon gestuurd.

READ  Elon Musk blijft ontwijkend over de mogelijkheid van een Tesla-fabriek in Frankrijk