Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Energiecheck: deze winter kan er een nieuwe bonus komen!

Energiecheck: deze winter kan er een nieuwe bonus komen!

De overheid is nog niet klaar met helpen Steun de minder bedeelden in Anti-inflatie. Hij kondigde zelfs aan dat er tegen het einde van het jaar zal worden aangedrongen op uitzonderlijke financiële steun.

Dit is weer een uitzonderlijke power check helpen Financiële voordelen voor met olie verwarmde gezinnen. is het antwoord Stijging energieprijs De regering wil deze twee nieuwe assistenten publiceren.

Energietesten voor 12 miljoen huishoudens

Power check zal profiteren 12 miljoen gezinnen. De premier legde uit dat het zich richt op “40% van de meest bescheiden gezinnen”. De uitvoerende macht zal echter waarschijnlijk rekening houden met gezinsinkomstenbelasting.

Wat doe je momenteel met een klassieke powercheck? Voor uitzonderlijke bijstand mag het gezinsinkomen echter een bepaalde drempel niet overschrijden. Wat betreft het bedrag, het zal worden opgenomen Tussen 100 en 200 euro volgens gezinsinkomen.

In feite verdient een alleenstaande moeder met een minimumloon met twee kinderen ten laste € 200. Dit komt overeen met € 100 voor een echtpaar met twee kinderen ten laste en netto maandinkomen van 3000 euro. Tenminste, dat vindt de regering.

Hoeveelheid energievoucher is afhankelijk van inkomen

Zoals u begrijpt, hangt het bedrag van de cheque af van het inkomen en samenstelling van het gezin. In 2021 is het gemiddelde bedrag De cheque is ongeveer 200 euro. Het bedrag is minimaal 48 euro terwijl het maximaal 277 euro is.

Alle ontvangers van de Energiecheck hebben in december 2021 Uitzonderlijke verhoging van 100 euro. Wilt u weten of u recht heeft op een energiescreening, kijk dan op de website van het ministerie van Milieu en Inclusieve Transitie.

READ  Grote problemen voor passagiers op de vlucht Limoges-Bristol wiens vliegtuig Bellegarde niet kon bereiken

Op deze site kunt u een simulatie uitvoeren waarmee u kunt zien of u voordeel kunt halen uit de controle. Simulatietool voor de overheid Werkt met uw belastingnummer.

Vermogenscontrole kan worden gecombineerd met andere hulpmiddelen

Dit is een uitzonderlijke keuze cumulatief met andere hulpmiddelen. Een eenvoudig gezin is echter gekwalificeerd om de energie en verwarming met stookolie te controleren Hij krijgt 2 passen.

Moge deze zelfde familie ook raken Derde hulp in het voorjaar Als het ook in aanmerking komt voor de klassieke energiecheck. Om hun energierekening te helpen betalen, richt de Energiescreening zich op gezinnen met een laag inkomen.

Het bedrag van de cheque is gemiddeld 150 euro en 6 miljoen gezinnen profiteren ervan. na, na Proeffase in 4 sectiesdeze bijstand verving het sociale tariefsysteem op 1 januari 2018. Het heeft betrekking op elektriciteitsrekeningen, maar ook op gas, hout, stookolie en andere.

De energiecrisis van deze winter

energie crisis Deze winter moet het gebeuren. Om deze crisis te voorkomen heeft het kabinet medio september een energiecheck aangekondigd. Daarnaast heeft de uitvoerende macht aangekondigd: Tariefschildverlenging voor alle gezinnen.

Appartementen, sociale woningen, kleine bedrijven en kleinere gemeenten zijn ook inbegrepen. Dit Tariefschild maakt het mogelijk De evolutie van de gasprijzen verminderen tot +15% in januari 2023.

Elektriciteitsprijzen zullen ook worden gezien Beperk tot +15% In februari 2023. Dit schild zal echter de verhoging van de rekening beperken. Merk op dat het lichter is dan wat tot nu toe is geïmplementeerd.

READ  Hoe Linky Gauge uw boiler regelt

Voor gasgestookte woningen wordt de toeslag geschat op 25 euro per maand. Aan de andere kant werden de extra kosten van elektrische huisverwarming geschat 20 euro per maand.

Geschiktheidsvereisten voor energiescreening

Het in aanmerking komen voor een energiescreening is afhankelijk van het inkomensniveau en de gezinssamenstelling. Om hulp te krijgen, is er Maximaal te respecteren middelen. Dit is het referentiebelastinginkomen per verbruikseenheid (CU) dat op de belastingaanslag staat.

Het aantal CPU’s is afhankelijk van de grootte van de familie. Voor de eerste persoon is er één eenheid. 0,5 per seconde en 0,3 eenheden voor elke extra persoon. 7 december 2020 wet Hiermee krijgen bewoners van een aantal vestigingen toegang tot de Energiecheck 2021.

De cheque is bedoeld voor gezinnen waarvan het inkomen de referentiebelasting niet overschrijdt 10800 euro per persoon. Voor een paar € 16.200 (+ € 3240 voor elk extra gezinslid).

Leer hoe u het kunt gebruiken

Het gebruik van Power Check is helemaal niet ingewikkeld. Als je het hebt ontvangen, kun je het opsturen. Anders kunt u het aan de persoon of het bedrijf geven dat u wilt Betalen voor energiekosten.

Dit is persoonlijk. Dit kan je voeding zijn. Of het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de uitvoering Energie regeneratie werk in uw woonplaats. Het kan zelfs, voor uitkeringsgerechtigden die in een beschermde woning wonen, de directeur van laatstgenoemde zijn.

READ  Te midden van de inflatie is de maatregel die Percy voor ogen heeft goed nieuws voor de belastingbetalers

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om automatische toewijzing van uw voeding aan te vragen, wanneer: Ontvangst van de cheque. De volgende cheques worden dus automatisch naar de leverancier gestuurd. Deze laatste zullen ze aftrekken van de energierekening. En dat zonder concrete stappen te ondernemen in het voordeel van de begunstigde.

Datum van ontvangst van de energiecheck

U kunt ook gebruik maken van de Energiecheck op de website van het ministerie van Milieutransformatie. Dus je hebt nodig Uw chequenummer Plus referenties uit uw stroomleveringscontract.

Je kunt het ook gebruiken Online via speciale website. Afhankelijk van op welke afdeling je woont, ontvang je je Energiecheck. Dit jaar hebben we tussen 30 maart 2022 en 20 april 2022 de Energiecheck verstuurd.

De geldigheid van de cheque is in theorie één jaar. Cheques die in het voorjaar van 2021 zijn ontvangen, kunnen dus worden gebruikt tot 31 maart 2022. Voor cheques die in december 2021 zijn verzonden, begint de geldigheidsdatum Tot 31 maart 2023.

Wat doet u bij niet-ontvangst?

Indien u uw energiecheque niet heeft ontvangen, dient u contact op te nemen met de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer apparaat. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice via: 0805204805.

Deze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag Tussen 8.00 en 20.00 uur. Er is ook een contactformulier beschikbaar indien niet ontvangen Controleren. Opgemerkt moet worden dat de gebruikelijke ontvangst van een powercheck plaatsvindt tussen 2 en 4 dagen nadat deze is verzonden.