Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

En de zaakwaarnemer van Dembélé bevestigt dat “de leiders van Barcelona alleen Osman verliezen.”

En de zaakwaarnemer van Dembélé bevestigt dat “de leiders van Barcelona alleen Osman verliezen.”

Terwijl de situatie rond de verlenging van Ousmane Dembele bij Barcelona gespannen is, spreekt zijn zaakwaarnemer Moussa Sissoko op RMC Sport.

Om de gespannen situatie tussen Ousmane Dembele en Barcelona te begrijpen, moeten we teruggaan in de tijd om ons twee afleveringen te herinneren die de Fransman niet is vergeten. De eerste, zijn handtekening bij Barcelona in 2017, van Borussia Dortmund. De wereldkampioen van 2018 kiest voor de Blaugrana in plaats van Manchester United, maar ook voor Real Madrid. Twee financiële aanbiedingen zijn superieur aan het aanbod van Barcelona. Madrid wilde Dembélé voor een jaar uitlenen aan Dortmund, met wie hij uitstekende relaties heeft.

De tweede, eind augustus 2019, had een nog grotere impact. In de race om Neymar terug te halen, dwong Barcelona Ousmane Dembele om zich in ruil daarvoor bij PSG te voegen. Zelfs Ernesto Valverde, de toenmalige coach, belde de Fransman met het verzoek om een ​​oplossing te vinden in de laatste dagen van de transferperiode met Paris Saint-Germain, op straffe van in La Liga blijven zonder te spelen. Een dreiging die moeilijk te verdragen is.

>> Live transferperiode

Betaald

De situatie is vergelijkbaar na twee en een half jaar. In de verlengingsonderhandelingen deden de leiders van Barcelona een aanbod aan Ousmane Dembélé door aan te vallen: take it or leave it, maar opnieuw dreigden ze zes maanden niet te spelen in geval van afwijzing. Moussa Sissoko, de spelersadviseur, zegt: “Het is een drukstoot die niet werkt bij mensen zoals wij. Misschien kan ze werken met agenten die verbonden zijn met FC Barcelona. Het is niet mijn zaak, ik ben hier om de belangen van mijn spelers te verdedigen .”

READ  6 landen b. Spanje is sterk, Rusland zit in een patstelling ... Resultaten en video's voor de derde dag

In reactie op dit voorstel deden Ousmane Dembele en Moussa Sissoko een tegenvoorstel met hun eisen. “We zijn hier niet om discussies op sociale netwerken aan te wakkeren, vervolgt de Franse adviseur. Maar de waarheid moet worden verteld. Ja, we hebben veel eisen, maar we hebben al aangetoond dat de carrièrekeuzes van Osman niet door geld worden bepaald, anders zal hij niet wees hier. Als Barcelona dan had willen onderhandelen, zou het zijn geweest. Het is mogelijk dat hij zal proberen om met ons aan tafel te komen om het te bespreken. Er is echter geen discussie en dreigementen om niet met hen te spelen. Dit is verboden. We zullen indien nodig de rechten van Ousmane Dembele bevestigen.”

Zoals gemeld door RMC Sport, is Ousmane Dembele de afgelopen weken ook niet gesloten geweest voor een verlenging. “On ne sait pas ce que l’on va faire, rien n’est acté. Mais les dirigeants sont en train de perdre Ousmane seuls. Depuis le début, nous avons montré que nos voulions discuter, avec des condition certes, mais sans” De deur.”