Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

En de gratis Epic Games Store-game voor 16 december is…

We houden van gratis games bij Epic en dat is nu traditie: vanaf half december biedt de Epic Games Store één game per dag die iedereen kan downloaden. Om die tweede bounty te krijgen, raak je de banden van je nieuwe vintage Ferrari in Horizon Chase Turbo.

  • Download Horizon Chase Turbo gratis uit de Epic Games Store

Horizon achtervolging turbo

Hier is zijn kleine demo in de Epic Games Store : Horizon Chase Turbo is een racegame gebaseerd op populaire games uit de jaren 80 en 90. De klassieke arcade-gameplay biedt leuke en snelle races. Druk op de knop en geniet met volle teugen van de race! Als HCT niet noodzakelijkerwijs de beste cash-arcadegame van het decennium was, moet toch worden erkend dat het solide eerbetoon aan Outrun en het meeslepende gevoel voor tempo ervoor zorgen dat het Een erg leuke titel voor informele gamesessies.

Epic Games Store: 1 dag = 1 gratis spel

15 dagen gratis games gelanceerd in de Epic Games Store! Elke dag om 17.00 uur kun je naar het gedeelte met gratis games van de Epic Games Store om een ​​game te downloaden die voor altijd in je bibliotheek blijft.. Elke keer krijg je een venster in het nieuwe venster om te downloaden en rechts een aanwijzing waarmee je de wedstrijd van de volgende dag kunt raden. grotendeels, Spelers bundelen hun krachten om snel het antwoord te vinden en anderen te waarschuwen voor wat hen over 24 uur te wachten staat.