Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emmanuelle DeBivre sterft op 60-jarige leeftijd, zoals te zien in de films “Joel Mazart” en “Danton”

Emmanuelle DeBivre sterft op 60-jarige leeftijd, zoals te zien in de films “Joel Mazart” en “Danton”

De actrice die in de jaren tachtig in de serie werd onthuld Joël MazartHij stierf op 7 december. In 2019 hekelde ze het gedrag van Gerard Depardieu, met wie ze werd gefotografeerd Danton.

Actrice Emmanuelle DeBivre, die vooral te zien was in soapseries uit de jaren tachtig Joël Mazartde volgende KoffiepauzeZe stierf op 7 december op 60-jarige leeftijd, maakte de Iraakse Nationale Coalitie bekend op de X-website (voorheen Twitter), zonder de reden voor haar verdwijning te specificeren.

“Ik denk aan de op 60-jarige leeftijd overleden actrice Emmanuelle DeBivre. Haar naam zegt je misschien niets, maar ze maakte in 1982 haar televisiedebuut in een razend populaire serie: Joël Mazart“, kunnen we lezen op het sociale netwerk.

In 1983 kreeg ze de hoofdrol in de filmBrutaal spel Door Jean-Claude Brissot. Zoals het verscheen Nachtartsen En in opwinding Kidam Samen met Richard Boehringer voordat hij zijn carrière in 1989 beëindigde.

“Zijn grote poot onder mijn rok.”

Zijn bekendste rol blijft die van Louison Danton in Danton (1982) van André Oujda met Gérard Depardieu. In 2019 hekelde ze diens gedrag op de set op Facebook:

“Het heilige beest gaf zich tijdens deze fotoshoot aan veel dingen over… en profiteerde van de intimiteit in het rijtuig. Het stak zijn grote poot onder mijn rok, om me beter te voelen…”

Ze pasten de zwarte tekst en de zwarte tekst in de film met Gérard Depardieu aan en zeiden: “Nee, er is niets met mij gebeurd. “Mijn blik.”

Meest gelezen