Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk stelt Twitter-medewerkers een ultimatum

Elon Musk stelt Twitter-medewerkers een ultimatum

“Alleen uitzonderlijke prestaties verdienen een voldoende cijfer”, schreef het nieuwe hoofd van het sociale netwerk aan zijn personeel in een intern bericht dat door AFP werd geraadpleegd.

Artikel geschreven door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Een strenge waarschuwing van de nieuwe Twitter-baas. Elon Musk heeft elke medewerker van het sociale netwerk gevraagd om voor donderdag 17 november een donatie te doen “compleet” Voor het bedrijf, anders wordt het overbodig. Om een ​​revolutionaire Twitter 2.0 te bouwen en te slagen in een steeds competitiever wordende wereld, zullen we tot het uiterste moeten gaan.schreef hij in een door AFP geraadpleegde interne brief.

>> Twitter, SpaceX, Tesla… Elon Musk, de ondernemer en innovator die geen grenzen stelt

Om het maximale te geven volgens de miljardair, “Dit betekent lange uren werken met een hoge intensiteit.” “Alleen uitzonderlijke prestaties verdienen een voldoende”is voltooid. De CEO drong er bij de werknemers op aan om zijn aanpak te onderschrijven door op het vakje “Ja” te klikken en legde uit dat als ze dit niet vóór donderdag deden, om 17.00 uur op het maandsalaris.

Goed gedaan, zelfs in de Verenigde Staten, waar het arbeidsrecht werknemers minder beschermt dan in veel westerse landen. Gevraagd door AFP, reageerde Twitter niet onmiddellijk.

READ  Air France-KLM plant een snelle herkapitalisatie met al haar referentieaandeelhouders, volgens Les Echos - 20-02-2022 om 12:04