Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk: Na de auto en de ruimte is hij hier om de mensachtige robot te verslaan

Als er één ding is dat een briljante ondernemer onderscheidt? Elon MuskHet is hun vermogen om altijd te innoveren in groeisectoren. Na het aanmaken van PayPal (in het bijzonder), SpaceX en dan eindelijk Tesla En Hyperloop, die laatste verrast ons vandaag de dag nog steeds met zijn nieuwste idee: Maak een robot. Nogmaals, zal dit ons dagelijks leven veranderen zoals bij eerdere successen? Kon…

Tesla Bot: de robot van Elon Musk

De extravagante miljardair zegt het zelf: Tesla Bot wordt “een robot gemaakt door mensen, voor mensen”. Het is dus een robot die bestaat om ons te helpen in ons dagelijks leven. Laten we dus eens kijken naar de technische details van dit apparaat:

  • De lengte is 1 m 76
  • Weeg 56 kg
  • Het hele lichaam is wit terwijl het hoofd en de schouders zwart zijn
  • Hij rijdt met een maximale snelheid van 8 km/u
  • Hij kan tot 70 kg dragen
  • Hij kan de trap op en af ​​gaan en indien nodig de deur openen

Kortom, u zult begrijpen, Tesla Bot zal details geven om zo dicht mogelijk te komen bij wat een mens kan doen…een beetje meer, want niet iedereen kan bijna 70 kg dragen zoals hij wil. Dans tous les cas, si vous connaissez bien Elon Musk en Tesla, nul doute que l’entreprise americaine ira jusqu’au bout de son idée et que l’on verra peu à peu des Tesla Bot un peu partout… Mais, pour faire Verder het ?

Wat zou het zijn om dagelijks een Tesla Bot te gebruiken?

Dit is waar we onszelf de vraag kunnen stellen: wat is het nut van een robot als de Tesla Bot in ons dagelijks leven? Het eerste is dat Hij zal zeker mensen vervangen om moeilijke taken te volbrengen Zoals men kan zijn in de bedrijfswereld. We kunnen ons zelfs gemakkelijk een Tesla Bot voorstellen die kratten of een ander zwaar object draagt, dag en nacht! Zoals je je kunt voorstellen, hoeft de bot niet te slapen, te rusten of zelfs maar om betaalde vakantie te vragen! Nee, laad hem gewoon met regelmatige tussenpozen op en hij zal zijn werk doen zonder iets anders te vragen…

READ  In het VK vernietigt Amazon onverkochte merchandise, waaronder Apple-producten

Een ander gebied waarop deze Tesla-bots meer dan een waardevolle hulp zijn, is de afhankelijke kant. Deze laatste is zelfs niet altijd in staat om bepaalde taken uit te voeren, zoals het dragen van boodschappen of zelfs alleen opstaan ​​… Je kunt je dus voorstellen dat je een of twee Tesla Bots hebt voor elk bejaardentehuis of ziekenhuiscentrum. Deze zullen dagelijks van onschatbare waarde zijn voor het uitvoeren van bepaalde takenHet verplegend personeel is dus vrijgesteld.

Hoe dan ook, of we het nu hebben over een Tesla Bot of een andere robot (omdat andere bedrijven eraan werken, zoals Boston Dynamics bijvoorbeeld), we staan ​​aan het begin van een nieuw tijdperk: de komst van robots in ons dagelijks leven . Bovendien, als AI zich meer en meer ontwikkelt… is het ook bedoeld om dit soort projecten te helpen evolueren. Kortom, we zullen de ontwikkeling zien over een paar jaar…of moeten we zeggen de revolutie?