Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elden Ring zet zichzelf niet alleen weer in elkaar, het heeft ook zijn eigen releasedatum

Na Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice hopen we dat de volgende stap in de actie-RPG-saga die door Hidetaka Miyazaki en zijn teams wordt bekeken, op 21 januari 2022 begint op PS5, PS4, Xbox Series, Xbox Een, en pc. Voor degenen die de game op een 2013-console zullen kopen, is de gratis upgrade al bevestigd, evenals de Engelse nasynchronisatie en Franse scripts.

Als je de studiopoot gemakkelijk kunt identificeren in deze Twilight-trailer, elden ring Streeft ernaar de horizon van formuleliefhebbers te verbreden zielen Door ons haar middeleeuwse fantasiewereld te laten verkennen (waarin de auteur van romans ijzeren troon, moeten we onthouden) op een paard. Het paard is verre van populair omdat het laatste reageert op het fluitje van de hoofdpersoon door hem te personifiëren als een geest en duidelijk kan zweven op een manier die ongebruikelijk is voor een hond.

Zoals beloofd, krijgen we dan een glimp te zien van valleien en vlakten die veel groter zijn dan normaal, met hun aandeel vreemde en wonderbaarlijke wezens waarvan de bedoelingen niet altijd duidelijk zijn. Er werd ons beloofd dat de kerkers zonder zichtbare transmissie zouden worden verbonden met de rest van de wereld. Wat we echter zullen zien door dit stadion op een ongekende studioschaal uit te graven, is het veranderende weer en de cyclus van dag en nacht.

voor de rest, elden ring Het lijkt voort te bouwen op alle eerdere RPG’s van FromSoftware door te verdubbelen in vechttactieken, wapens en magische vaardigheden, waarbij de speler de hoofdrol speelt. We vinden ook personages met mysterieuze toespraken, echt onvergetelijke bazen en een systeem waarmee fictieve bondgenoten kunnen worden opgeroepen, multiplayer-functies zijn al bevestigd.

READ  Tales of Arise: wordt in september wereldwijd uitgebracht met extra releases in de PS5 / Xbox-serie

Elden Ring biedt spelers de kans om hun eigen weg te vinden in haar wereld. Ga dapper mee in meedogenloze gevechten tegen getuige van tegenstanders, of maak gebruik van stealth- en gevechtssystemen om het voordeel te behalen. Spelers zijn vrij om te beslissen hoe ze de vele uitdagingen aangaan die hen in de weg staan‘, voegt Bandai Namco’s verklaring toe. De redacteur liet zelfs een kleine primeur vallen om toe te geven dat de wereldelden ring Het is momenteel in ontwikkeling op andere gebieden dan videogames.

  • Om ook te lezen | Elden Ring: Meerdere vertragingen door werken op afstand?