Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Einde ontvangst: Omgekeerd gaat de maatregel mogelijk niet in op 1 april

Einde ontvangst: Omgekeerd gaat de maatregel mogelijk niet in op 1 april

Op 1 april zal het einde van het systematisch printen van bonnen nog enkele dagen op zich laten wachten.

De Afvalbeheerwet Circulaire Economie (Agec) van 10 februari 2020 bepaalt dat Stopzetting automatisch afdrukken van tickets bij het wisselkantoor op 1 januari 2023. Het doel is tweeledig: vechten “tegen gevaarlijke stoffen in bonnen” zoals endocriene stoornissen en “De grote verspilling aanpakken die deze tickets vertegenwoordigen” Terwijl er elk jaar 30 miljard exemplaren worden gedrukt.

Maar in december 2022 hebben we geleerd van een uitvoeringsbesluit dat is gepubliceerd in Officieel StaatsbladDat Het einde van het regulier printen van de bon is verschoven naar 1 april 2023.

Een beslissing genomen op maandag 27 maart.

Aangezien de deadline voor het einde van de automatische afdruk snel nadert, lijkt het erop dat uw ontvangstbewijs nog een paar dagen verwijderd is. Inderdaad, volgens informatie van Gratis lunchEn Het ministerie van Economische Zaken en Financiën overweegt de inwerkingtreding van de Ajek-wet opnieuw uit te stellen.

De delegatie die Olivia Gregoire, gedelegeerd minister van Handel, vergezelt, vertelt onze collega’s dat:De huidige context is vergelijkbaar met afgelopen december. Eind vorig jaar rechtvaardigde de regering het uitstel van de procedure door “Feedback van distributeurs en consumentenverenigingen geeft aan dat voor veel Fransen de kassabon een belangrijk element is gebleven bij het controleren van de prijzen van de gekochte producten, ondanks de inflatie.”.

Maar wanneer gaat het einde van het systematisch printen van de kassabon in? Op maandag 27 maart moet er een beslissing vallen.Percy antwoordt op het regionale dagblad.

READ  COVID-19: Kan Novavax de niet-gevaccineerde aantrekken?