Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eidos Montreal en Eidos Sherbrooke hanteren een 4-daagse week – Nieuws

Een echt keerpunt voor de werknemers van Eidos Montreal en de 40 werknemers van Eidos Sherbrooke, die allemaal zijn getroffen door deze stap ten gunste van een vierdaagse werkweek (ma-do, 32-urige werkweek in plaats van 40), zonder loonsverlagingen of neerwaartse productieprognoses herzien.

Concreet willen we de werktijd verminderen, maar de kwaliteit van die geïnvesteerde tijd verhogen, of het nu op teamniveau is of op het hele studioniveau. Een juiste en veelbelovende balans voor allesVerheugt zich David Anfusi, directeur van de studio, die organisatorische tijd hoopt te besparen, bijvoorbeeld door de duur van interne vergaderingen te verkorten van een uur naar 30 minuten.

Volgens David Anfossi hebben de gezondheidsproblemen die sinds 2020 bestaan ​​en de adoptie van werken op afstand die ertoe heeft geleid, bijgedragen aan het veranderen van de geldende normen, zelfs als het idee van een 4-daagse week al in overweging werd genomen. 2019. David Anfossi had gehoord van een vergelijkbaar experiment dat werd uitgevoerd in Microsoft Japan en dat overtuigende resultaten opleverde.

We streven er altijd naar om de kwaliteit van leven op het werk en het welzijn van onze medewerkers te verbeteren. De studio streeft ernaar om talent optimaal aan te trekken en vast te houden, effectief te rekruteren, ziekteverzuim en ziekteverzuim te verminderen en stress en angst voor professionele prestaties beter te beheersen, terwijl de kwaliteit van de output van studio-docenten wordt verbeterd.

David Anfoussi, directeur van Eidos Montreal

Hij vertrouwt ook de krant JournalistiekDe studio deinst niet terug als de resultaten tegenvallen. “Het is de veiling, we zullen het niet verbergen“David Infossy erkent de concurrentie om talent te werven en te behouden.”erg moeilijk. Retentiegraad en werkgelegenheidsgraad maken ook deel uit van de gegevens die via dit initiatief zullen worden gemeten.“Hij zei.

READ  Nintendo Switch: op weg naar recordproductie in afwachting van een nieuw model - Nieuws