Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eet deze 3 gevaarlijke voedingsmiddelen nooit meer volgens deze diëtist!  – het tekstbord

Eet deze 3 gevaarlijke voedingsmiddelen nooit meer volgens deze diëtist! – het tekstbord

Bovenal moet je deze 3 voedingsmiddelen, die volgens een voedingsdeskundige erg gevaarlijk zijn voor je darmmicro-organismen, niet eten!

Dagelijks is het erg belangrijk om op uw dieet te letten. En niet voor niets kan dit laatste reële gevolgen hebben voor uw gezondheid. Weet ook dat dat zo is Drie voedingsmiddelen die je niet mag eten.

“Je hebt niets geks nodig om een ​​betere darmgezondheid te krijgen.”

Om voor uw darmmicrobioom te zorgen, is het uiterst belangrijk om goed te eten. Als je vezels consumeert, zal alles goed werken voor je spijsverteringsstelsel. En dit is vooral op dit niveau Dunne darm en dikke darm.

Aan de andere kant onthulde Version Femina dat er drie voedingsmiddelen zijn die niet aan je dieet mogen worden toegevoegd. Een voedingsdeskundige heeft de drie slechtste soorten producten genoemd die je niet dagelijks zou moeten eten.

In een interview met de media sprak voedingsdeskundige Sheila Cadogan hierover. Afgestudeerde student voeding en voedingswetenschappen van de Universiteit van Maryland Voedingsmiddelen die u dagelijks moet vermijden.

Ze onthulde ook aan onze collega’s: Voor het grootste deel heb je niets geks nodig om een ​​betere darmgezondheid te krijgen. Hoewel het goed is dat meer mensen praten over dit orgaan dat betrokken is bij bijna alle vitale functies van je lichaam, moet je er rekening mee houden dat iedereen anders kan reageren. met bepaalde voedingsmiddelen..

“En dat hangt van een heleboel verschillende factoren af, omdat de toestand van hun darmen slechts een deel van het plaatje is. Als iemand gevoelig is voor een bepaald voedingsmiddel, zoals bonen, betekent dat niet dat de bonen Ongezond voor ieders maag.

Voedingsmiddelen die verboden moeten worden

Vervolgens onthulde ze dat er drie soorten voedsel zijn die slecht zijn voor iedereen. Het is in het bijzonder Het geval van gefrituurd voedsel. Daaruit bleek dat deze ‘slechte vetten’ ernstige gevolgen kunnen hebben voor de ontwikkeling van bepaalde ziekten.

READ  Volgens de Unie van Biologen zijn "een aantal testresultaten geblokkeerd"

Namelijk hartziekten, diabetes en overgewicht maar ook kanker. De diëtist meldde ook: “Door ze te verminderen, kun je het risico en veel spijsverteringsproblemen verminderen.”.

Voordat werd gespecificeerd dat deze zorgen zich voordeden Meestal bij mensen met de ziekte. Daarna kreeg ik het advies om geen geraffineerde suikers te eten. Het wordt aangetroffen in frisdranken, ijs, gebak en bewerkte voedingsmiddelen.

De deskundige legde uit: Concreet verwijdert het de goede bacteriën die je in je darmen hebt, en kan het de slechte bacteriën voeden die dat wel kunnen Het veroorzaakt een kettingreactie gebeurtenissen in het lichaam ».

Geraffineerde suikers zorgen dus voor een echte energie-onbalans. Daarom mag het niet dagelijks worden geconsumeerd. Dit is een ander voedsel dat je nodig hebt Schrap het echt uit je dieet.

Pas op met geraffineerde suikers

Tenslotte wees de voedingsdeskundige op de noodzaak om geen kunstmatige zoetstoffen te eten, zoals: Sacharine, aspartaam ​​of zelfs stevia. Je kunt het vinden in producten die beweren “licht” in suiker te zijn.

Sheila Cadogan verklaarde ook: Een groeiend aantal onderzoeken heeft aangetoond dat deze zoetstoffen de balans van de darmgezondheid kunnen verstoren Het verminderen van de diversiteit aan bacteriën.

Release Femina legde ook uit: “In feite worden de meeste zoetstoffen niet verteerd in de dunne darm, en dus kunnen darmmicroben worden aangetroffen.”.

aan het einde: Dan heeft het belangrijkste uitgangspunt betrekking op het feit dat ze het hebben aangepast Door dysbiose te creërenWat bijgevolg leidt tot een verandering in de mechanismen voor het reguleren van de bloedsuikerspiegel.. Eet deze drie voedingsmiddelen niet voor uw gezondheid.