Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eerste vlasbrug ter wereld geopend in Nederland

De structuur is 15 meter lang en is gemaakt van met biohars gecoate vlasvezels.

Het is geen brug, maar een linnen brug. “De eerste, zelfs gevestigde stad ter wereld”Rijk Zwart, Professor, Technische Universiteit Eindhoven (Nederland), onderstreept dat hij heeft meegewerkt aan de uitbreiding van dit werk, dat begon in Almere op 22 april, waar de Floriade momenteel een van de belangrijkste internationale tuinbouwtentoonstellingen is (tot begin oktober) Gemaakt van met biohars gecoate vlasvezels om een ​​lichter maar stijver materiaal te vormen dat vergelijkbaar is met staalachtige eigenschappen.

Innovation is een joint venture onder leiding van een Nederlandse universiteit die eind 2016 al een brug sloeg op haar campus met een tiental Europese bedrijven, waaronder Stuttgart (Duitsland) en Leuven (België) en Norman. Landbouwcoöperatie NatUp, een vlasexpert. We hebben 80 sensoren zijn aan de brug bevestigd en leren na verloop van tijd hoe het werkt bij het oversteken, te voet of op de fiets., legt Ridge Black uit. We hebben het niet gezien Niet alleen de techniek, maar alle aspecten van het gebruik van dit biomateriaal. Met de drie steden die bij het project betrokken zijn, zijn we over ongeveer vijftig jaar geïnteresseerd in de voorwaarden en toekomstige recycling van de brug.
De andere twee units zullen de komende maanden worden opgezet in Ulm, Duitsland, en vervolgens in de Nederlandse stad Berg-of-Zhum. Niet ver daarvandaan, in Amsterdam, kan vanaf juli 2021 voor het eerst een andere wereld oversteken: een stalen brug geprint in 3D.