Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een ziekenhuismedewerker krijgt 15 jaar betaald zonder te gaan werken

Een Italiaan die in een openbaar ziekenhuis werkt, krijgt al 15 jaar zijn salaris zonder te gaan werken. Hij vervolgde de man die door de Italiaanse media “de koning van de afwezigen” werd genoemd Zijn maandsalaris in totaal € 538.000 Rijksregister:

Hij werkt sinds 2005 in het Pugliese Ciaccio-ziekenhuis in Catanzaro, Zuid-Italië, en is nu 67 Beschuldigd van machtsmisbruik, fraude en zware afpersing, communiceren Wachter. Er wordt ook onderzoek gedaan naar zes ziekenhuisfunctionarissen: zij zouden een grote rol hebben gespeeld bij dit vermeende verzuim.

In 2005 dreigde de “afwezige koning” de ziekenhuisdirecteur om dat te doen Voorkomen dat hij een tuchtrapport tegen hem indient, Om zijn afwezigheid aan de kaak te stellen. De manager, die toen met pensioen ging, werd vervangen en noch zijn opvolger, noch het personeel in de organisatie waren geïnteresseerd in het verifiëren dat de werknemer ging werken, wat zijn langdurige afwezigheid vergemakkelijkte, zoals vastgesteld door de lokale politie.

Afwezigheid is wijdverbreid in de Italiaanse publieke sector, herinneren we onze Britse collega’s. In die zin De Italiaanse regering heeft haar wet aangescherpt door CCTV-camera’s te installeren. De maatregel verraste veel van dit soort oplichting, zoals een man die met zijn ondergoed kwam werken voordat hij weer naar bed ging.

De redactie beveelt u aan


Lees verder

READ  De voorzitter van het Europees Parlement is naar het ziekenhuis gebracht vanwege een "storing in zijn immuunsysteem"