Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een van de beste overlevingsspellen in de open wereld krijgt nieuwe DLC, en spelers wachten een enorme nieuwe kaart!

Een van de beste overlevingsspellen in de open wereld krijgt nieuwe DLC, en spelers wachten een enorme nieuwe kaart!

Bijgewerkt
Lura

Een van de beste overlevingsspellen in de open wereld krijgt nieuwe DLC, en spelers wachten een enorme nieuwe kaart!

Survival-spellen zijn dit jaar erg populair en er zijn veel succesvolle spellen uitgebracht. Maar de oudere games hebben nog niet het laatste woord gezegd, aangezien een van de meest brute survivalgames in zijn soort binnenkort zal profiteren van een enorme uitbreiding.

De rest volgt na deze aankondiging

Dagen, bekend als een van de meest veeleisende overlevingsspellen, staat op het punt nog moeilijker te worden. In werkelijkheid, Bohemen Interactief Zojuist de aanstaande uitbreiding aangekondigd, vorst lijn, Dat zal een grote dosis nieuwe inhoud toevoegen, evenals complexere mechanismen dan de reeds bestaande.

Frostline, een ijzige DLC

DayZ Frostline wordt geïntroduceerd De Nieuwe Sakhal-gletsjerarchipel, een uitgestrekte kaart van 83 vierkante kilometer. De eerste must-see trailer staat bovenaan de pagina, evenals enkele screenshots die door de ontwikkelaars zijn gedeeld en die industriële faciliteiten, mijnen en olietorens in het hart van de stad laten zien. Vulkanische toendra.

“Het middelpunt van de uitbreiding is het terrein van Sakhal, dat je uitnodigt om de ruige en desolate uitgestrektheid te verkennen. In tegenstelling tot eerdere locaties speel je als een overlevende die zijn toevlucht zoekt in een zogenaamd veilige haven op Sakhal, geconfronteerd met een meedogenloze omgeving, bevroren in de omgeving. tijd en klimaat dat, ondanks zijn wreedheid, belooft dat Sakhal bij elke gevaarlijke bocht prachtig is, met bevroren meren, met sneeuw bedekte bossen en ijskoude toppen.

De nabijheid van vulkanische gebieden vergroot de risico’s en verdubbelt de bedreigingen waarmee u te maken krijgt. Hoewel het terrein krapper is vergeleken met eerdere uitdagingen, zal elke nieuwe uitdaging in de uitbreiding je voortgang opzettelijk vertragen, waardoor je je spelmodi opnieuw moet kalibreren.

READ  Acht ontspannende videogames om mee op vakantie te nemen: 'Laya's Horizon', 'Rytmos', 'Townscaper'...

  • Voedsel en water kunnen bevriezen, maar als je het warm eet, worden de meeste punten hersteld.
  • Dit nieuwe gebied zal profiteren van nieuwe weersomstandigheden zoals sneeuwstormen, maar ook van milieurisico’s die verband houden met vulkanen.
  • De speler kan skikleding voorbereiden,
  • De uitbreiding bevat ook nieuwe dieren en vissen waarop je moet jagen en vissen,
  • Er zullen nieuwe ziekten worden geïntroduceerd.

De vorige DLC wordt gecombineerd met het basisspel

Het zal vriezen DayZ’s eerste betaalde uitbreiding sinds de release in 2019 Livonia-kaart. Dit zal bijna gratis zijn, omdat het zo zal zijn Het is geïntegreerd in het basisspel in de komende patch 1.25. De update is al beschikbaar op testservers en zal naar verwachting later deze maand worden gelanceerd. Sommige spelers waren niet blij met het nieuws en waren ongelukkig dat ze (5 jaar geleden) hadden betaald voor een kaart die nu gratis was.

DayZ is beschikbaar op pc, Xbox One en PS4, evenals op de Xbox Series De Frostline-uitbreiding zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2024 verschijnen.