Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eén UI 4.0-bèta kan sneller aankomen dan verwacht

De nieuwe interface van Samsung op basis van Android 12 komt mogelijk vóór vorig jaar. En de Galaxy S21 wordt als eerste geïntroduceerd, maar dan met een One UI 4.0 beta

Samsung Galaxy S21 Ultra Thuis

Eén gebruikersinterface 3.1 voor Samsung Galaxy S21 Ultra // Bron: Frandroid

Terwijl de Samsung Galaxy uitgepakt Komt snel dichterbij op 11 augustus, toen het werd aangekondigd Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3, de S21 FE, Van Galaxy Watch 4 en Watch Active 4 Naast knoppen 2Hier kondigt het merk de komst van One UI 4.0 in bèta aan.

Zo wordt One UI 4.0 de nieuwe interface voor Samsung-smartphones die ervan is overgenomenAndroid 12. De Koreaanse reus lijkt dit jaar zijn tempo op te voeren, aangezien we vorig jaar voor het eerst over One UI 3.0 hoorden, was het al in september.

Galaxy S21 kan er als eerste van profiteren

De informatie is afkomstig van het Samsung-forum. Geplaatst door een communitymanager voor het merk (we denken dat hij geen goede dag heeft als dit bericht niet gepland is) en kan in het Koreaans worden gelezen: «Galaxy S21-serie One UI 4 bèta Binnenkort beschikbaar!»

Binnenkort natuurlijk, maar wanneer? We weten het niet. We weten alleen dat deze bètaversie in de eerste plaats beschikbaar zal zijn voor de nieuwste reeks van Samsung, namelijk Galaxy S21 en S21+ en S21 Ultra.

Het is ook mogelijk dat Samsung van plan is om zijn nieuwe interface te lanceren in de buurt van de lancering van de Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3.

Zelfs voordat One UI 4.0 werd uitgebracht, had Samsung de nieuwste versie van zijn huidige interface, getiteld One UI 3.1.1, nog niet uitgebracht. Volgens sommige lekken en geruchten zou het tussen eind augustus en september beschikbaar moeten zijn.

READ  Wat als de aarde plotseling stopt met draaien?