Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Palworld-speler ontdekt een “ongebruikte” geheime kamer.

Een Palworld-speler ontdekt een “ongebruikte” geheime kamer.

Estelle Vernet

Een Palworld-speler deelde zijn ontdekking van een enorme, verborgen, geheime kamer die alleen toegankelijk is door zijn personage door een obstakel te leiden.

Het is iets meer dan een maand geleden dat Palworld werd gelanceerd en het lijkt erop dat spelers nog steeds elke dag nieuwe dingen ontdekken, ook al bevindt de game zich in Early Access.

Eén speler vond bijvoorbeeld een onheilspellend detail in de lucht, wat leidde tot wilde theorieën over het spel, en sommige spelers waren verbijsterd dat interactie met een vriend waarvan ze niet wisten dat het mogelijk was, als 'duister' werd beschouwd.

Artikel gaat verder na advertentie

Hoe dan ook, de ontdekkingen lijken niet te stoppen.

Speler ontdekt een geheime kamer ongebruikt » Verborgen ondergronds

Deze site werd gedeeld op Reddit door PUMPQ. We zien de speler een rotsachtige heuvel betreden door zijn personage door een muur te laten glijden. Binnen ontdekken we een klein pad dat naar een enorme ondergrondse geheime kamer leidt.

In de commentaren waren Palworld-spelers ervan overtuigd dat deze geheime kamer bedoeld was voor een NPC, maar door de ontwikkelaars werd verlaten. Omgekeerd dachten anderen dat het de locatie zou kunnen zijn van een toekomstige president.

Artikel gaat verder na advertentie

Bij het zien van deze ontdekking beweerden sommigen dat het een uitstekende locatie voor de basis zou zijn. Andere spelers hebben zelfs bevestigd dat het inderdaad mogelijk is om daar te bouwen. Eigenlijk de speler nietqp Ik heb daar een basis kunnen bouwen, zoals hieronder weergegeven.

READ  TikTok introduceert nieuwe regels om tieners beter te beschermen

Een Palworld-fan schreef: “ Iedereen heeft het over het bouwen van hun basis daar. Ik ga een gigantische boerderij en velden bouwen en hopelijk kan ik daar stenen/houten generatoren plaatsen, op voorwaarde dat de paden geschikt zijn voor grote vrienden “.

Nou, nu weet ik waar ik mijn PvP-basis ga bouwen “, aldus een ander.

Artikel gaat verder na advertentie

Eén gebruiker legde uit: ” Geweldige plek om je te verstoppen »Als de game servers in Ark-stijl krijgt. Maar sinds deze locatie nu is onthuld, is deze misschien niet meer zo geheim.

Wie weet komen er in de toekomst nog meer van dit soort plaatsen bij. In de tussentijd kunnen spelers tal van functies en updates verwachten, zoals benadrukt in de Palworld-roadmap.