Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een belangrijke update van de live-action Bloodborne-film

Er wordt gezegd dat de komende live-actiefilm van Bloodborne zich nog in de beginfase bevindt, en onze insider heeft een grote update te delen over de regisseur.

Bloodborne moet een van de beste games van FromSoftware tot nu toe zijn, en het is absoluut crimineel dat het niet voor meer spelers beschikbaar is. Beschouwd als een van de meest succesvolle exclusieve PlayStation-games, is Sony verrassend nalatig geweest bij het beschikbaar maken ervan op andere platforms of het updaten ervan om beter te werken op consoles van de volgende generatie.

Bekijk Bloodborne hieronder

Uit een recent interview met Hideo Miyazaki van FromSoftware blijkt dat de ontwikkelaar graag een remaster of remake van de game zou willen maken en deze ook beschikbaar zou willen maken op pc, maar helaas kan er niets worden gedaan zonder de goedkeuring van Sony. Onlangs werd gedeeld dat er op een gegeven moment een remake in de maak was, maar deze werd geannuleerd, wat ons hart brak.

Fans die hopen op meer Bloodborne-content in de toekomst kunnen voorlopig alleen kijken naar de live-actiefilm die zogenaamd in ontwikkeling is. Insider DanielRPK bracht aanvankelijk het nieuws over de film naar buiten en heeft sindsdien nog een update over de voortgang van het project gedeeld.

Volgens nieuwe rapporten moet er op het moment van schrijven nog een regisseur of cast worden gekozen, maar Sony heeft naar verluidt Adam Wingard in de gaten om de film te regisseren. Adam Wingard wordt gecrediteerd in horrorfilms als Blair Witch, en meer recentelijk in de monsterfilm Godzilla Vs Kong en het komende vervolg, Godzilla x Kong: The New Empire. Sony zou ook geïnteresseerd zijn in het casten van Bill Skarsgård in de hoofdrol, wat een goede keuze is gezien het feit dat hij de afgelopen jaren in verschillende horrorfilms heeft gespeeld en een geweldige prestatie heeft geleverd.

READ  Moeten we bang zijn voor de delta-variabele?

Uiteraard is dit allemaal aan verandering onderhevig en is er nog steeds geen officiële bevestiging dat de film daadwerkelijk uitkomt.

Als Sony echter serieus een Bloodborne-film wil maken, zou dit een geweldige kans zijn om opwinding op te bouwen met een remaster of remake van de game voor PlayStation- en pc-platforms.