Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een onverwachte game die veel beter is dan Battlefield 2042

De lancering van Battlefield 2042 bleek een ramp voor Dice, die werd ingehaald door Farming Simulator-tractoren.

Het minste wat we kunnen zeggen is dat 2021 niet echt een geweldig jaar is geweest als het gaat om AAA FPS. van het verleden ver huilen naar de laatste Plicht, de voorstellen van de grootste studio’s voldoen niet aan de verwachtingen; Dit geldt ook voor de laatste Slagveld 2042, dat momenteel op Steam wordt gespeeld voor minder dan… landbouwsimulator 22.

Sinds de lancering op 19 november is het spel bijzonder zwaar bekritiseerd. Het is geen wonder dat de technische gebreken en achteruitgang in termen van gameplay en vooral de staat van de game die al enkele maanden helemaal niet is voltooid en voorbarig is, zoals we het onlangs hebben besproken in onze test.

Een onvergetelijk fiasco, dus veel spelers verlieten het spel gewoon. Wat had (en zou moeten?) de grootste lancering van 2021 kunnen zijn en eindigen dus met gemiddeld zo’n 30.000 spelers. De cijfers zijn niet berucht, maar ze zijn verre van wat ze zouden zijn geweest als de lancering niet zo’n ramp was geweest.

Precies het tegenovergestelde van het spectrum, is er nog een release die eind 2021 behoorlijk werd verwacht; De laatste en tweeëntwintigste editie van landbouwsimulator. En als het duidelijk niet zo indrukwekkend is als de laatste hovercraft slagveldik Verkoop van de week op Steam.

Helemaal een symbool

met gereedschap SteamDBDe populaire landbouwsimulator heeft de afgelopen week meer geld verdiend aan Valve. Indrukwekkend, wetende dat het ook nog eens 20 euro goedkoper is… en niet alleen qua inkomen is wat de FS22 BF2042 verlaagt. Tijdens prime hours piekt de DICE-titel bij ongeveer 50.000 spelers; Tegelijkertijd zwerven zo’n 90.000 spelers per tractor door hun assortiment… Een welverdiend succes landbouwsimulator, maar hetzelfde kan niet van hem worden gezegd slagveld.

erkend, Het is duidelijk dat deze cijfers alleen betrekking hebben op Steam; Als je alle platforms in aanmerking neemt, is het mogelijk dat EA meer exemplaren heeft verkocht van slagveld. Bovendien zijn de significante resultaten van landbouwsimulator Het is geen verrassing dat het ook een erg populair spel is en dat fans van het genre het leuk vinden. Maar men kan het niet helpen, maar kwalijk het lezen van deze statistieken. Met alle respect voor landbouwsimulator En voor haar gemeenschap is het nog steeds erg triest dat een van de giganten van de videogamescene tot nu toe achter een titel met meer bescheiden ambities is beland.

READ  Herinner je je Winamp nog? Hij staat op het punt terug te komen

Dus laten we hopen dat deze rampzalige lancering een les is voor Dice in de komende afleveringen…. En dat zullen andere studio’s opmerken. Want de Zweedse studio is niet de enige die erom zou moeten geven.