Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De derde DLC is uitgelekt en fans worden gek

na, na toorn van de priester En Beleg van Parijs, Daar is hijAssassin’s Creed Valhalla Het zou nu in de nabije toekomst een derde DLC moeten aanbieden. Een derde partij content staat gepland voor de komende weken als we de arcade-geruchten mogen geloven, hoewel Ubisoft de releasedatum of naam niet heeft geformaliseerd. Maar zoals gewoonlijk lekt de DLC. En pas op, deze derde downloadbare inhoud zal waarschijnlijk de verwachtingen van fans overtreffen.

rommelige inhoud

Ubisoft-projecten worden regelmatig het slachtoffer van lekken in verband met het delen van informatie tussen experts of mijnbouwgegevens. Een uitkomst voor ongeduldige gamers, die de geheimen van deze nieuwe inhoud nog voor de release kunnen leren. Om hen in staat te stellen meer te leren, kunnen deze spelers rekenen op de niet-aflatende steun van enkele goed geïnformeerde reguliere gamers, zoals YouTubers j0nathan en JorRaptor.

Als we het tweede geloven, wordt volgend jaar een nieuwe seizoenspas verwacht. En wie de Season Pass zegt, zegt noodzakelijkerwijs een groot aantal content. Een derde DLC waarvan de naam niet is geformaliseerd, maar moet worden genoemd “Ragnarok dageraad“. De richting van het koninkrijk Svartalfheim, het domein van de Dark Elves, een ongekende regio die duidelijk zijn aandeel heeft aan nieuwigheden. Allereerst moet Svartalfheim een ​​arena bevatten waarin de speler mythische Asgardiaanse wezens kan ontmoeten, zoals bouwer, was al verslagen door Ivor.

Daarnaast is het mogelijk om Odin’s harnas te krijgen, maar ook 5 nieuwe sets harnassen. Nog beter, net als fanatici, zullen nieuwe kleine bazen deze wereld in reizen in een poging om je te elimineren. Ook wel de “Helden van Sinmara” genoemd, zouden ze direct gerelateerd zijn aan Sinmara, de reus die nauw verwant is aan Surtur in de Noorse mythologie. Na Svartalfheim zou het logisch zijn als de speler meegenomen zou worden naar Mospelheim, de warme en heldere regio waarvan Sortor de bewaker is. Door de spelbestanden te manipuleren, realiseerde JorRaptor zich bovendien dat de speler nieuwe legendarische bazen zou kunnen ontmoeten.

READ  Video die laat zien hoe het te monteren voordat het wordt weergegeven

Nadat de reus en de gorgon binnen zijn Assassin’s Creed OdysseyEn Zo kan de speler zijn legendarische jachttrofeeën uitbreiden in deze derde downloadbare inhoud vanAssassin’s Creed Valhalla. Merk op dat de videograaf zijn identiteit niet wilde delen om dit interessante deel van deze verfrissende inhoud niet te bederven. De downloadbare inhoud die daar niet stopt, want onder de rest van de nieuwigheden vinden we een nieuwe monteur waarin de speler elite-vijanden zal tegenkomen die verspreid zijn over Svartalfheim en die hij zal moeten opsporen om de dwergen te redden. Tijdens deze DLC komt Eivor om nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, die verschillende effecten zullen hebben in de echte wereld en in deze mythische rijken.

DLC die gepland staat voor het einde van het jaar, of zelfs begin 2022. Ubisoft zal niet nalaten deze nieuwe content de komende weken officieel te communiceren.