Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een met Covid-19 gevaccineerd koppel stierf een minuut na elkaar in de Verenigde Staten

Een Amerikaans echtpaar uit Michigan, dat volledig was ingeënt tegen Covid, stierf een minuut later op zondag 26 september aan het virus.

Op zondag 26 september zijn Cal en Linda Vanham op respectievelijk 59 en 66 jarige leeftijd overleden, zo vernamen we van Britse media zoals dagelijkse mail. het echtpaar, Degenen met geheime onderliggende gezondheidsproblemenSarah Dunham, de rouwende dochter van het stel, zei de ziekte eerder deze maand tijdens een kampeertrip met het gezin.

Ze stierven hand in hand

Hij zei: “Mijn vader belde me voordat we met het gezin gingen kamperen en vertelde me dat hij zich niet lekker voelde. Hij dacht dat het op sinusitis leek, en mijn moeder nam het op.” Sarah Dunham voegde toe: “Op de derde dag maakten ze me wakker en zeiden: ‘We moeten naar het ziekenhuis omdat we ons echt niet beter voelen.'”

Het paar werd binnen enkele dagen in het ziekenhuis opgenomen en aan de beademing gelegd. Ze stierven hand in hand. De man stierf om 11.07 uur en zijn vrouw stierf om 11.08 uur.

Familievriend Kendra DeYoung lanceerde een inzamelingsactie op de site GoFundMe Om de nabestaanden van de overledene te steunen. Wat betreft de tekst bij de oproep tot donaties, spreekt ze het vertrouwen uit dat Linda Dunham voor haar haar “tweede moeder” was, de laatste die haar hielp tijdens haar schooljaren, tijdens haar eerste verdriet en zelfs op zijn bruiloft.

READ  De overheid wil nieuwe regels