Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een mensenbaby wordt geboren met een staart

Artsen van het Albert Sabin-kinderziekenhuis in Fortaleza, Brazilië, konden hun ogen niet geloven. Begin 2021 is er een baby geboren Een tien centimeter lange staart eindigde met een vreemde bal met een diameter van vier centimeter boven zijn linkerbil.

Dit fenomeen is uiterst zeldzaam en was het onderwerp van een artikel in een wetenschappelijk tijdschrift Dagboek kinderchirurgie. We leren dat tijdens de menselijke ontwikkeling, De staart verschijnt tussen de vierde en zesde week van de zwangerschap, verdwijnt dan aan het einde van de achtste week. Bij deze baby die na 35 weken zwangerschap werd geboren, bleef de staart echter groeien.

Toen hebben chirurgen het bij de geboorte verwijderd. Ze zorgen er nog steeds voor De staart bevat geen kraakbeen of bot En het is niet verbonden met het zenuwstelsel.

het zal zijn vanEen op de veertig gevallen die nooit zijn gedocumenteerd, naar mij Dagelijkse ster. De eerste vermelding van een staart die lijkt op die van een baby dateert uit de 19e eeuw.

De redactie raadt je aan

READ  Keiko Fujimori, hypothetische presidentiële winnaar Pedro Castillo, lokt fraude uit